Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Len 47-ročná seriálová hviezda zomrela na rakovinu. Bojovala takmer dva roky!
Zdielať na

Len 47-ročná seriálová hviezda zomrela na rakovinu. Bojovala takmer dva roky!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Len pár hodín po správe o samovražde herca známeho najmä zo seriálu Power Rangers, Jasona Davida Franka (†49), ktorý spáchal samovraždu, prišla ďalšia smutná správa. Vážnej chorobe podľahla len 47-ročná herečka Nicky Aycox.

​Herečka známa najmä seriálu Supernatural, u nás známeho ako Lovci duchov, zomrela 16. novembra. Jej švagriná Susan Raab Ceklosky potvrdila túto správu nasledujúci deň na Facebooku. "Moja krásna, inteligentná, divoká, neuveriteľne talentovaná a milujúca švagriná Nicki Aycox Raab včera zomrela s mojím bratom Mattom Raabom po svojom boku. Nicki a Matt spolu prežili nádherný život v Kalifornii. Rozhodne bola bojovníčka a všetci, ktorí ju poznali, ju milovali," napísala zdrvená Susan.

Pridala aj fotografie Nicki s jej blízkymi. Hoci príčinu smrti Nicki nešpecifikovala, je viac než isté, že zomrela na leukémiu. Už v marci 2021 verejne odhalila svoju diagnózu. Nicki vtedy po zistení, že má rakovinu, zverejnila svoju fotografiu z nemocnice a sľúbila, že "zabojuje s pomocou chemoterapie". Nepochybne bojovala, žiaľ, darilo sa jej to len necelé dva roky.

Pripomeňte si Nicki v jej najvýraznejšej úlohe:

"Nemôžem uveriť posledným 3 mesiacom. Ale teraz to už dáva zmysel. V januári a februári som veľmi ochorela a myslela som si, že mám covid, no veci sa dostali do normálu. Skončila som v nemocnici s diagnózou leukémia. Chcem, aby všetci vedeli, že sa mi darí neuveriteľne dobre a bojujem s pomocou chemoterapie. Vrátim sa lepšia, silnejšia a múdrejšia," napísala vtedy odhodlaná herečka. Posledné príspevky na Instagrame zverejnila ešte v marci, no už vtedy bolo zjavné, že vedie ťažký boj, ktorý ju zmenil na nepoznanie. Teraz už prúdia do komentárov len slová žiaľu jej fanúšikov a kolegov.

Posledný príspevok Nicki, keď sa pokúšala si zaspievať:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicki Aycox (@cashewsandolives)

Nicki hrala v seriáli Supernatural postavu Meg Masters, démonky a protivníčky hlavných postáv Jensena Acklesa a Jareda Padaleckiho. Tvorca seriálu Supernatural, Eric Kripke, vzdal Nicki hold na Twitteri po tom, ako sa dozvedel o jej smrti. "S ľútosťou som sa dozvedel, že zomrela skvelá Nicki Aycox, naša prvá #MegMasters. Príliš mladá. Bola rozkošná a dodávala hlášky ako med a jed. Žasnem nad tým, ako z jednoduchého slova ako 'nedostatočné' urobila legendárne," napísal na Twitter. Nicki sa objavila aj v seriáloch Odložený prípad, Ally McBealová, Myšlienky zločinca, The Twilight Zone a Akty X. Jej najvýznamnejšie filmové úlohy boli vo filmoch Jeepers Creepers 2 a Neznámy zvodca. Jej posledná herecká úloha bola v televíznom filme Smrť na internáte z roku 2014. Nicki sa venovala aj spevu. V roku 2015 vydala svoje debutové EP s názvom Red Velvet Room.

Pre ženu

Najčítanejšie