Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kam zmizla Britney?! Zmazaný profil na Instagrame, nereaguje ani na správy!
Zdielať na
Hudba

Kam zmizla Britney?! Zmazaný profil na Instagrame, nereaguje ani na správy!

Archívna reportáž

Americká speváčka Britney Spears (40), ktorú konečne vlani v novembri po rokoch oslobodil súd spod poručníctva jej otca Jamesa, sa pravidelne prezentuje na sociálnych sieťach. Zdieľa svoje citové stavy a myšlienkové poryvy so svojimi fanúšikmi, ale nie všetci sú z toho nadšení. Zjavne je veľmi náladová, niekedy vyzerajú jej príspevky a fotografie skutočne priam šialene. Najmä poslednú dobu začala rozoberať svoje vzťahy s rodinou a otca dokonca obvinila z úmyslu ju zabiť, ale ani mamu nevynechala z jej priam nenávistných útokov. Teraz však náhle jej profil na Instagrame zmizol.

​Po roku od súdneho rozhodnutia o jej slobode spod poručníctva nenávideného otca je jasné, že sa od neho odpútať predsa len aspoň v jej hlave nedokázala. V súčasnosti ho žaluje za zneužívanie opatrovníctva a na sociálnej sieti ho obviňuje zo "snahy ju zabiť" počas jeho kontroverzného opatrovníctva. Opisy jej zážitkov sú priam desivé, ale pred pár dňami všetko zmazala a jej profil na Instagrame sa v sobotu stratil. Informovali o tom v denníku DailyMail s tým, že väčšina jej  fanúšikov je preto znepokojená. Všetci dúfajú, že sa neudialo nič vážne.

Nedávno v Page Six uverejnili rozhovor s bývalou asistentkou speváčky Feliciou Culottou, ktorá pre ňu pracovala v začiatkoch jej hviezdnej kariéry. Vraj sa jej už nejakú dobu nedarí so speváčkou spojiť. "Už dlho som sa s ňou nerozprávala," povedala znepokojená Felicia. Prezradila, že sa jej Britney "už dlho neozvala". Hoci svoju spoluprácu s ňou ukončila už v roku 2007 tesne pred jej zrútením, neprestala s ňou ani potom udržiavať kontakt. "Stále jej píšem. Milujem ručne písané listy. Len dúfam a modlím sa, aby ich dostala. Viem určite, že predtým ich nedostávala, takže veľmi dúfam, že ich teraz dostane," zverila sa Felicia.

Felicia a Britney si boli v minulosti veľmi blízke, ich rozchod nastal  v roku 2007 pred speváčkiným psychickým kolapsom: 

Felicia Culotta sa objavila aj v minuloročnom dokumentárnom filme Framing Britney Spears a vyjadrila sa v ňom o Britney veľmi srdečne. Citovo zranená slávna popová speváčka však bije hlava nehlava do ľudí z jej minulosti. Začiatkom tohto mesiaca sa rozohnila na Instagrame a zatratila nedávny príval "ponižujúcich" dokumentov o nej - na mušku si vzala aj Feliciu. Vypichla slová bývalej asistentky o tom, ako "chodila po okolí a rozdávala 100-dolárové bankovky, keď vyšla jej prvá pieseň," čo podľa nej nebola pravda. "Nebolo už dosť zlé, čo mi urobili,  navyše sa všetci ešte stretávajú a zverejňujú tie najodpornejšie tvrdenia, aké som kedy v živote videla, a hovoria, že je to preto, aby mi pomohli?!" položila otázku, ktorá jej zjavne veľmi leží na srdci. No teraz je hlavná otázka - kde je Britney, a či je v poriadku. Snáď sa čoskoro ozve.

Britney sa po víkende opäť vrátila na sociálne siete s tradičným "tanečným" videom:  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie