Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TOTO je ale drzosť! Agáta na plné ústa o homosexuálnej orientácii Zagorovej manžela!
Zdielať na

TOTO je ale drzosť! Agáta na plné ústa o homosexuálnej orientácii Zagorovej manžela!

Archívna reportáž

Agáta čaká aktuálne tretie dierťa s tretím mužom, majiteľom TV Barrandov

Po nedávnych prešľapoch Jaromíra Soukupa (53), keď v relácii VIP svět v televízii, ktorej je vlastníkom, označil nevyberavými slovami moderátorov galavečera z udeľovania Českých slávikov, sa niečoho veľmi podobného dopustila aj jeho partnerka Agáta Hanychová (37). Tej od októbra umožnil moderovať vlastnú reláciu s názvom Holčičky, ktorú sama pripravuje, moderuje, aj vyberá hostí. Naposledy sa v rámci rozhovoru s jednou novinárkou, svojou kamarátkou, vyjadrila o manželovi zosnulej speváčky Hany Zagorovej (†75), Štefanovi Margitovi (66) poriadne šokujúco. Nielen ona z toho bola vyvedená z miery.

​Ako by Agáte slová o homosexualite Štefana Margitu nadiktoval sám Jaromír Soukup, keďže práve takýto štýl vyjadrovania je mu vlastný. Ale aj ona má riadne podrezaný jazyk, takže tiež nechodí pre drzé vyjadrenia ďaleko. Keď počas rozhovoru s kamarátkou novinárkou rozbehli tému o nedávno zosnulej známej speváčke, zahlásila: "Zmätok okolo pohrebu Hany Zagorovej... Hanička, tá vždy predávala". Ktovie prečo mala potrebu si do uznávanej sympatickej speváčky trochu kopnúť, možno to bola len predohra k ešte pikantnejšej hláške.

"Ale tak tá ma tiež svoj životný príbeh, celý život žila s homosexuálom," vyšlo z jej úst niečo, čo sa doteraz nahlas ani len nenaznačovalo. Pre zaujímavosť, ako o homosexuálovi sa ale svojho času vyjadrila aj o prvom manželovi Hanky, Vlastimilovi Harapesovi (76), už zosnulá herečka Květa Fialová (†88).

Štefan Hanku miloval a nieto pochýb, že spolu prežili pekný život:

"Áno? To sa môže takto verejne povedať?" zareagovala na Agátine slová novinárka s prekvapeným výrazom. "Niekto si snáď ešte myslí, že Margita je hetero?" nedala sa odbiť Hanychová. "Chceš mi povedať, že Štefan Margita je heterosexuál? Mala si s ním niekedy niečo?" podpichla novinárku, aby ju vyprovokovala k vyjadreniu. Tá sa ale snažila zachovať neutralitu k háklivej téme. "Mala by si to ako bulvárna novinárka vedieť," pokračovala ale Agáta v provokácii.

"Ja si myslím, že nie. Ten človek to o sebe nikdy nepovedal. To, čo si myslím ja a ostatní, to je jedno, že áno?" odpovedala Agáte protiotázkou. Keď sa táto epizóda z Holčičiek odvysielala, vyvolalo to u divákov búrlivú reakciu. "Bolo to povedané žartom a malo to byť vystrihnuté, žiaľ, na dramaturga sa nedá spoľahnúť," odpovedala pre Extra.cz tehotná partnerka majiteľa televízie, kde sa jej Holčičky vysielajú. Nepovažuje sa za vinníčku, čo tvrdila aj v textovej správe: "To malo byť všetko vystrihnuté. Túto verziu som neschválila. To ide na dramaturgiu". Môže sa snažiť z toho vyliecť ako chce, pravda je, že to vyslovila a je pravdepodobné, že si to aj myslí. Je ale len málo pravdepodobné, že by na to samotný Štefan Margita zareagoval.

Zdielať na

Najčítanejšie