Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prezradila, čo nemala?! Mama Paris Hilton prehovorila o jej tehotenstve, totálne ju rozzúrila!
Zdielať na

Prezradila, čo nemala?! Mama Paris Hilton prehovorila o jej tehotenstve, totálne ju rozzúrila!

Archívna reportáž

Od zásnub už prešiel nejaký piatok, párik stihol aj svadbu, už "len" to bábo

Či ide o mamu, alebo o neznámeho človeka, prezrádzať detaily zo súkromného života potomka je ďaleko za čiarou. Našťastie, drvivá väčšina rodín celebrít to rešpektuje, no potom je tu Kathy Hilton a tá zjavne povie pred kamerou hocičo. Jej dcéra to ani trochu neocenila.

​Keď sa nedávno posťažovala Kathy Hilton (63), mama známej celebritky Paris Hilton (63), ako ju bolí dcérine trápenie s bojom o otehotnenie, jeden by ju poľutoval. Do Paris ale akoby pichla osa a všetky tie slová vzápätí rázne poprela na sociálnej sieti. Ktovie ale, ako to je naozaj. Paris sa totiž už vlani začiatkom roka zverila, že podstupuje náročný proces odberu jej vajíček. Tie si dala zamraziť, aby po čase podľa rozhodnutia s partnerom mohol začať s procesom oplodňovania. Keď po veľkolepej svadbe vlani v novembri odišli novomanželia na dlhú svadobnú cestu, hneď sa začali špekulácie o jej tehotenstve.

Pre Paris Hilton zrejme nie je stresujúci jej pokročilý vek na tehotenstvo, keď sa tak rozčúlila z maminho komentára v relácii E! News: "Láme mi to srdce, pretože viem, že sa snaží a snaží a ja jej vždy hovorím: 'Len pokoj. Toľko ľudí bojuje a nestáva sa to len tak." Je ale otázne, či by si také niečo pani Kathy celkom vymyslela. Paris to ale tvrdí, keď napísala pred pár dňami na svojom Instagram Stories: "Neviem, odkiaľ to má. Nikdy to nebol žiaden boj." Odmietla komentáre svojej mamy, že s ňou o tom nehovorí a prezradila, že s manželom si vždy plánovali založiť rodinu až po prvom výročí svadby, ktoré oslávili nedávno.

Bojovníčka Paris:

​Paris objasnila, že sa s Carterom Reumom (41) sa rozhodli pre umelé oplodnenie formou in vitro (IVF)."IVF je vždy cesta pre každého, ale máme to šťastie, že máme veľa zdravých embryí pripravených a čakajúcich na to, aby sa stali súčasťou našej Cutesy Crew," avizovala nadšene Paris. To ale doteraz nebolo aktuálne, no už sa to má zmeniť. "Ako všetci vedia, mám mimoriadne nabitý pracovný a cestovateľský program, ale nič ma nevzrušuje viac ako to, že sa v roku 2023 stanem mamou. Ďakujem vám za všetky vaše milé správy," takto sa Paris vyjadrila aj pre TMZ a poriadne tým ľuďom motá hlavy. Rozplývala sa zároveň, že má za sebou "najlepší rok" svojho života. K výročiu svadby napísala vyznanie manželovi, ako "neskutočne ťa milujem." Ten nasledujúci by mal byť potom ešte lepší, ak sa stane konečne aj mamou.

Dokonalé nové fotky páru:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Už vlani prezradila, že by chcela mať s Carterom viac detí, pričom poznamenala: "Nemôžem sa dočkať. Je to určite jedna z mojich hlavných priorít." A naplánovala si rovno dvojičky, chlapca a dievča. Ale "jediný spôsob", ako si môže zabezpečiť, že ich bude mať, je práve IVF a selekcia. Možno ale uvažuje, že jej ich odnosí, ako je medzi celebritami bežné, náhradná matka. Jej dlhoročná priateľka Kim Kardashian bola tá, "ktorá mi o tom povedala. Ja som o tom vôbec nič nevedela." Možno nie je náhoda, že minulý víkend pozvala na párty, ktorá sa konala na ikonickom móle v Santa Monice na prvé výročie svadby, aj Rebel Wilson a jej priateľku Ramonu Agrumu. Táto herečka si po podstúpení IVF jej nedávno narodenú dcérku dala vynosiť tiež náhradnou matkou. Už si len počkať, či a ako sa to podarí Paris.

Súvisiace články

Najčítanejšie