Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zdrvený Stallone o stave Brucea Willisa! Choroba mozgu ho drví!
Zdielať na

Zdrvený Stallone o stave Brucea Willisa! Choroba mozgu ho drví!

Archívna reportáž

O tom, že americký akčný hrdina Bruce Willis (67) už nebude pokračovať v hereckej kariére, sa verejnosť dozvedela v marci. Jeho rodina sa vtedy konečne rozhodla oznámiť, že sa kvôli ochoreniu mozgu, afázii, rozhodol odísť do hereckého dôchodku. Táto kognitívna porucha ovplyvňuje schopnosť človeka komunikovať a často vzniká u osôb, ktoré utrpeli mŕtvicu. Bruce si nezvládal zapamätať texty, nedokázal byť ani dlho na pľaci. Okolo seba mal celý tím asistentov, aby mu pomáhali v jeho neľahkej situácii. Nielen rodina ho podporuje v jeho ďalšom živote, podobne sa vyjadril aj jeho herecký kolega Sylvester Stallone (76).

​Nie je tajomstvom, že akčné legendy Bruce Willis a Sylvester Stallone nadviazali za dlhé roky pôsobenia vo filmovom biznise blízke priateľstvo. V nedávnom rozhovore sa Stallone vyjadril, že od oznámenia diagnózy Willisa sa s ním veľmi nerozprával, a treba pripomenúť, že aj Bruce svojho času povedal, že "nekomunikujú". Keďže obaja patrili medzi veľké postavy akčných filmov, azda práve preto mohli medzi obomi vznikať aj sporné momenty, ktoré viedli k tomu, že Bruce z tretieho dielu série Expendables: Postradateľní odišiel a nahradil ho Harrison Ford. Stallone vtedy nazval Brucea lenivým a chamtivým. Neskôr však všetko vzal späť a povedal, že sa mýlil a že Bruce je dobrý chlap.

Zdá sa, že tí dvaja k sebe predsa len našli cestu, žiaľ, možno už trochu neskoro. Podľa nedávneho vyjadrenia Stalloneho sa zdá, že Bruce bojuje s väčšími problémami, než dal spočiatku najavo. "Bruce prežíva naozaj, naozaj ťažké časy. Takže tak trochu nekomunikuje. To ma zabíja. Je to také smutné," povedal Sly pre The Hollywood Reporter.

Sly sa preslávil najmä ako Rocky:

​Afázia je stav, ktorý môže ovplyvniť schopnosť človeka hovoriť, písať a rozumieť jazyku, pričom liečba zahŕňa najmä terapiu reči a jazyka. Už v marci, po oficálnom vyjadrení rodiny, Stallone na Instagrame zdieľal svoj príspevok, v ktorom svojmu kamarátovi zaželal všetko dobré. "Máme za sebou dlhú cestu, modlíme sa za to najlepšie pre teba a tvoju úžasnú rodinu," oslovil ho a pridal niekoľko záberov na spoločných fotografiách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone)

Tieto legendy strieborného plátna sa stretli pred dávnymi rokmi a zakrátko sa dali dokopy aj v biznise v rámci v spoločnosti Planet Hollywood, čo bolo v roku 1991. Túto reštauračnú sieť podporili aj Willisova bývalá manželka Demi Moore a Arnold Schwarzenegger. Po čase ale tento ich spoločný projekt skončil, podobne, ako aj ich priateľstvo. Bruce Willis vždy pripomínal: "Treba žiť a spoločne plánujeme robiť práve to." A žiť je aj to, o čo sa snaží aj teraz. Všetci jeho blízki a verní fanúšikovia ho v tom podporujú, kiežby prišli lepšie správy, ako tá od Stalloneho.

Najčítanejšie