Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zlatých slávikov už rozdali, o rozruch sa postarala Farna - šaty alebo karnevalový kostým?!
Zdielať na
Hudba

Zlatých slávikov už rozdali, o rozruch sa postarala Farna - šaty alebo karnevalový kostým?!

Archívna reportáž

Ewa už dávno nemá "hemungy" zo svojich kriviek

V Česku spoznali mená víťazov najprestížnejšej ankety hudobného sveta - Zlatý slávik. Po minuloročnom zlatom, si tento rok odniesla Ewa Farna "len" strieborného, keď ju tromfla Lucie Bílá. V každom prípade, aj tak si vyslúžila jednoznačne najväčšiu pozornosť, no nebolo to spojené s jej speváckym výkonom.

​Ewa Farna má síce len 29 rokov, no na výslní hudobného šoubiznisu sa hreje už väčšinu života. Z rozkošnej školáčky je výrazná umelkyňa, mama dvoch detí a najmä silná osobnosť, ako dokazuje svojimi vyjadreniami aj činmi. A rozhodne si už nerobí z ničoho tažkú hlavu, tobôž nie z názoru verejnosti.

Instagram/EF

Niežeby sa správala neprístojne, ale jednoducho ak sa jej niečo páči, tak nepotrebuje "povolenie" davu, aby sa rozhodla. A zjavne presne to si povedala aj pri voľbe outfitu na slávnostné odovzdávanie Zlatých slávikov. Jej kostým bol rozhodne neprehliadnuteľný, až sa niektorí pýtali, či to skutočne nie je kostým vhodný skôr na karneval, ako na spoločenskú udalosť.

Aj minulý rok mala Ewa výrazný outfit, hrdo ukazovala svoje tehotenské bruško:

No kto sleduje svetové akcie podobného typu iste dobre vie, že také konzervatívne, ako to je v našich končinách, to ani náhodou nie je. Celebrity chodia na tieto eventy polonahé, prípadne v kostýmoch hodných karnevalu v Riu. Od toho malo sako Ewy spolu s modrým overalom, rukavicami a najmä korunou na hlave ešte stále poriadne ďaleko. "Ja mám dnes niečo medzi sochou Slobody, Avatarom, pannou Máriou so svätožiarou, až ukrajinským krojom," zhodnotila speváčka vtipne svoj zvláštny outfit pre Extra.cz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Sako zvláštneho strihu s výraznými vypchávkami na ramenách bolo nepochybne zaujímavé, no Ewe s jej ženskými krivkami ešte pridávali kilá navyše. To jej ale rozhodne neprekážalo, bola odhodlaná pre vybraný outfit najmä z jedného dôvodu - môcť si dať na hlavu korunku od českej umelkyne, ktorá podobnú vytvorila aj pre Beyoncé. "Ona si ju vzala na odovzdávanie cien a od tej doby ide tá návrhárka ide brutálne bomby. Najmä v zahraničí. Teraz tu korunku mala Khloé Kardashian a ja som si hovorila: 'No teda, to musím mať!' Chcela som, aby som na takej veľkej akcii, ako je Slávik, tú veľkú umelkyňu reprezentovala," objasnila Ewa svoje pohnútky.

Súvisiace články

Najčítanejšie