Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Škandál v kráľovskej rodine! Princezná prišla o postavenie pre sexuálneho šamana!
Zdielať na

Škandál v kráľovskej rodine! Princezná prišla o postavenie pre sexuálneho šamana!

Zdroj: instagram/ML

Ukazuje sa, že ani v kráľovských rodinách sa všetci jej členovia nedokážu správať vždy podľa tradičných pravidiel, aby boli pre ľud, ktorému "vládnu", vzorom. Po princovi Andrewovi a Harrymu z britskej kráľovskej rodiny, ktorým odobrali aj ich funkcie a privilégiá, postihlo niečo podobné aj nórsku princeznú Märthu Louise (51), ktorá kvôli jej zásnubám s kontroverzným mužom nebude až do odvolania vykonávať žiadne oficiálne povinnosti a zastupovať kráľovskú rodinu.

V nórskej kráľovskej rodine už dlhé roky panuje veľká tolerancia k ľúbostným vzťahom jej členov. Dokonca aj súčasný nórsky kráľ Harald V. (85) dokázal po rokoch presvedčiť svojho otca, aby si mohol vziať za manželku svoju lásku neurodzeného pôvodu, Sonju. Narodili sa im dve deti, dcéra Märtha Louise a syn Haakon Magnus. Ten ako mužský potomok je následníkom trónu, ale aj on si vzal za manželku neurodzené dievča Mette-Marit, navyše slobodnú mamičku s kontroverznou minulosťou. Majú spolu dcéru a syna. Märtha Louse sa tak dostala na štvrtú priečku v poradí na trón. S jej tragicky zosnulým manželom Ari Behnom (†47), ktorý v roku 2019 spáchal samovraždu, má tri dcéry.

Útechu našla princezná v náručí afroameričana z USA, Dureka Verretta (47), a teraz v júni sa s ním aj zasnúbila. Po svadbe sa chce presťahovať k Verrettovi do Kalifornie, ktorý sa tam venuje šamanstvu a napísal knihu Spirit Hacking o duchovnom a sexuálnom prebudení. Zameriava sa aj na alternatívnu medicínu, v ktorej podniká. Ponúka na svojej stránke amulet "Spirit Optimiser" a tvrdí, že pomáha na všetko a tiež, že rakovina je voľba. On sám sa označuje za  "hybridný druh plaza z Andromedy", ktorý prišiel "otriasť systémom".
Princezná a šaman lásku neskrývajú:
V Nórsku sa preto voči nemu zdvihla vlna nevôle a časť obyvateľstva stratila dôveru v monarchiu. Samotná 
Märtha Louise k duchovnu inklinovala už odmalička a vraj sa rozpráva s koňmi, anjelmi a duchmi zosnulých. Stala sa v Nórsku aj zakladateľkou duchovného centra. V roku 2019 pozvala Verretta do Nórska, aby s ním absolvovala turné s názvom "Šaman a princezná". Aby upokojili verejnosť, dohodli v kráľovskej rodine, aj po porade s ňou, na odobratí jej kráľovských povinností.
Aj pri pohľade na instaprofil princeznej je jasné, že žije život podľa seba:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Tento týždeň na svojej oficiálnej stránke jej poďakovali a uviedli: "Princezná Märtha Louise chce jasnejšie rozlišovať medzi svojimi vlastnými aktivitami a vzťahom k nórskemu kráľovskému domu a preto sa rozhodla, že v súčasnosti nebude vykonávať oficiálne povinnosti pre kráľovský dom." Titul princezná jej zostáva, ale nebude ho používať pri súkromných aktivitách. Titul nezíska ani jej snúbenec v prípade ich sobáša a hoci bude súčasťou rodiny monarchie, nebude ju reprezentovať. "Pre nás je veľmi dôležité zachovať si vzťah dôvery s nórskym ľudom a zároveň čo najlepšie zabezpečiť blaho našej rodiny. Kráľovská rodina má veľkú dôveru v nórske zdravotníctvo a nórske zdravotnícke orgány ako aj zavedených lekárskych poznatkov a vedeckého výskumu," stálo jasne vo vyhlásení monarchie. Nuž, srdcu človek nerozkáže, bez ohľadu na pôvod.

Súvisiace články

Najčítanejšie