Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Romantická svadba uprostred viníc! Hviezdny herec sa oženil, črtalo sa pod šatami bruško?!
Zdielať na

Romantická svadba uprostred viníc! Hviezdny herec sa oženil, črtalo sa pod šatami bruško?!

Portál DailyMail zverejnil aj video z obradu uprostred viníc

Sú zamilovaní po uši a tomu presne zodpovedá aj obrad a každý detail romantickej svadby fešného Jakoba z upírskej ságy Twillight, teda Taylora Lautnera (30), a jeho 24-ročnej vyvolenej Taylor Dome. Osúdová "áno" si povedali presne rok po tom, čo zaľúbený herec pokľakol.

​Taylor a Taylor si vymenili sľuby uprostred kalifornskej vinice, chvíľku pred západom slnka, obklopení približne 100 najbližšími priateľmi a rodinou, píše portál DailyMail. Pár sa zoznámil v roku 2018 a v tom istom roku začali spolu chodiť. Herec známy aj zo seriálu Kukučka, či zo "sandlerovky" Šesť smiešnych, predtým randil s viacerými kolegyňami, napríklad so svojou kostymérkou z filmu Valentín Taylor Swift, ďalej s Lily Collins, Marie Avgeropoulos a Billie Lourd. Potom už do jeho života vstúpila krásna mladomanželka.

Taylor si pre svoje družičky zvolila zelenú farbu a pre svoje kamarátky vybrala podobné štýly šiat. Samotná nevesta mala prekrásne čipkované šaty s dlhokánskym závojom. No veľmi prekvapil jeden detail - šaty boli nazberané v oblasti brucha a pri pohľade zboku sa v tých miestach zjavne bruško vydúvalo. Či to spôsobila bohato vrstvená látka, alebo sú novomanželia v očakávaní bude jasné azda už čoskoro.

Taylor si zahral sexi vlkolaka:

V auguste Lautner prezradil, že jeho snúbenica po svadbe prevezme jeho priezvisko - takže sa bude aj ona volať  Taylor Lautner. V rozhovore pre The Kelly Clarkson Show sa Taylor smial na tom, že po svadbe budú mať rovnaké meno. "Spýtal som sa jej - 'ako, či sa ti páči toto priezvisko? Pretože my už máme jedno spoločné meno.' Takže to bude mimoriadne komplikované. Budeme doslova tá istá osoba. Buď to budeme mať super jednoduché, alebo super komplikované,' povedal herec moderátorke a potom priznal, že veľa ľudí používa 'chlapec Tay' alebo 'dievča Tay', keď sa snažia vyhnúť nedorozumeniam pri oslovení páru.

Fotky z romantických zásnub:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Lautner (@taylorlautner)

Krásny pár prvýkrát oznámil svoje zasnúbenie 11. novembra 2021 v romantickom príspevku. "Moja absolútne najlepšia priateľka, nemôžem sa dočkať, až s tebou strávim večnosť," napísal Lautner k fotografii, na ktorej kľačí pred svojou nastávajúcou, obklopený ružami a sviečkami. Tay zasa na tú istú platformu napísala: "A presne tak sa mi splnili všetky moje želania." Prežili spolu zavretí aj covidovú karanténu, a ako zistili, vôbec ci neliezli na nervy, práve naopak. Tak nech im to dlho vydrží!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie