Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ukázala poriadne bruško ÚPLNE nahá! Chcela vraj len pochváliť prácu chiropraktika!
Zdielať na

Ukázala poriadne bruško ÚPLNE nahá! Chcela vraj len pochváliť prácu chiropraktika!

Archívne video

Chrissy sa podelila aj o moment, keď si nechala vybrať silikóny a upraviť prsia

Slávna modelka Chrissy Teigen (36) na seba rada upozorňuje neustále, aj počas jej tehotenstva. Je veľmi pyšná na to, že sa jej podarilo otehotnieť aj po tretíkrát vďaka umelému oplodneniu. Podobným spôsobom sa jej a manželovi Johnovi Legendovi (43) podarilo počať úspešne dvakrát už predtým, keď Chrissy priviesla na svet dcéru Lunu Simone (6) a syna Milesa Theodora (4). O ich ďalšieho syna, počatého nečakane prirodzeným spôsobom, žiaľ, prišla pred dvomi rokmi v 20. týždni tehotenstva.

​Zo straty nedonoseného synčeka bola Chrissy Teigen, pochopiteľne, veľmi nešťastná. Dokonca začala piť viac, ako bol únosné. Jedného dňa sa však spamätala, lebo si uvedomila, ako veľmi ubližuje sebe, deťom, aj manželovi. A vrátila sa túžba po dieťatku. 

Zakrátko sa rozhodla opäť podstúpiť náročný proces odobratia vajíčok na umelé oplodnenie. "Musím to skúsiť znova. Chcem to skúsiť znova. Verím, že moje telo je teraz na tom lepšie," tvrdila s odhodlaním. O všetko sa delila s fanúšikmi na Instagrame. Tam v auguste zrazu zdieľala aj fotografiu v spodnej bielizni už so zaguľateným bruškom.

Chrissy v minulosti spôsobila svojimi vyjadreniami poriadny škandál:

"Posledných pár rokov bolo prinajmenšom zmätených emóciami, ale radosť opäť naplnila náš domov a srdcia," napísala k fotke, no v dokumentovaní tehotenstva ani náhodou neprestala, naopak. Pred pár dňami sa pochválila na Instagrame svojim sledovateľom záberom, na ktorom pózuje úplne nahá pre selfie v zrkadle. Jednou rukou si zakrýva prsia a poriadne veľké bruško si opiera o umývadlo v kúpeľni. Na vrchu brucha vidno dlhú tmavú tejpovaciu pásku.

Chrissy tehotenstvo veľmi pristane:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Tá má podľa jej chiropraktika Elliota Berlina pomáhať pri tráviacich problémoch sprevádzajúcich tehotenstvo, známych ako reflux, či pálenie záhy. "Ďakujem svojmu lekárovi Berlinovi za kyselinovú pásku proti refluxu, funguje to!! Aj za to, že pri mne stojí už toľko rokov! A za spoločné sledovanie hororu Barbar," pripísala k selfíčku pár detailov. Jej nahota síce prekvapila, ale nie je až taká neobvyklá, Chrissy sa ukazuje často a rada, prečo by to malo byť inak v takom krásnom období, akým tehotenstvo nepochybne je.

Instagram/ChT

Súvisiace články

Najčítanejšie