Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dara vyrazila dych! Šialene sexi ako z divokého erotického filmu!
Zdielať na
Hudba

Dara vyrazila dych! Šialene sexi ako z divokého erotického filmu!

Archívna reportáž

Krátko pred päťdesiatkou nastalo v živote speváčky Dary Rolins (49) zrejme najkrajšie obdobie v jej živote. Najväčší dar dostala od osudu už pred rokovm v podobe veľkej lásky s futbalistom Pavlom Nedvědom (50), ktorú si užíva už vyše roka. Na jej rozžiarenej tvári vidieť, že je naozaj veľmi šťastná, a hoci vždy vyzerala mimoriadne mladistvo, vďaka láske snáď ešte o 10 rokov omladla. A že má figúru dvadsiatničky je známa vec, aj preto si môže dovoliť odvážne outfity. V naozaj v exkluzívnych sexi modeloch sa ukázala najnovšie aj k pripravovanému koncertu k jej päťdesiatke.

​Už ako dieťa zaujala Dara Rolins svojím krásnym hláskom, ktorý si všimol aj legendárny spevák Karel Gott a naspievali spolu hit Zvonky štěstí. Odvtedy sa začal jej život odohrávať v žiare reflektorov na pódiu i mimo pred zrakmi verejnosti a kamier. Vďaka profíkom okolo seba sa v ňom naučila veľmi rýchlo pohybovať tak, aby všetkých zaujala a darí sa jej to až doteraz. Jej kariéra trvá vyše 40 rokov, no čo sa starnutia týka, zastavila sa už pred 20 rokmi. 

Až neuveriteľne mlado a sexi vyzerá Dara na najnovších exkluzívnych fotkách pri balónoch s veľkou paťdesiatkou, pri ktorej pózuje vo flitrovanom body a zlatých čižmách, či v koženom body v sieťovaných pančuchách. V jednou outfite je viac sexi ako v druhom, no práve ten kožený je veľmi odvážny a pôsobí ako zo sado-maso erotického filmu, fotku si môžete pozrieť TU. Nečudo, že mužom vyráža dych, no len jediný má to šťastie, že si ho Dara vybrala. 

Dara vek nerieši, skutočne ani nemusí:

​Futbalista Pavel Nedvěd oslávil päťdesiatku už koncom augusta, ale oslávil ju až zhruba o mesiac spoločne s oslavou päťdesiatky Dary, hoci ona ju dovŕši až 7. decembra. Nazvali ju Grande 100 a pozvali na ňu na talianske Lago Maggiore zhruba rovnaký počet prominentných hostí z Česka, Slovenska aj Talianska. Nechýbal medzi nimi ani Leoš Mareš a nebol by to on, aby niečo odtiaľ nevyzradil. "Dara na svoje päťdesiate narodeniny pripravuje neuveriteľnú, obrovskú vec. Je zahalená rúškom tajomstva. Bude to niečo obrovské, čo fanúšikovia Dary ešte nezažili. Celý život sa o to usilovala," nedokázal udržať utajovanú udalosť v rozhovore pre Expres. "Bude to v januári, presný dátum neviem, aj Karel Gott tam bude, to vám môžeme sľúbiť," dodal tajomne Mareš.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pred pár dňami to už oficiálne oznámila aj Rolins. "Chcem vás pozvať na najväčšiu narodeninovú párty môjho života! Vrátiť ešte raz všetky spomienky, oživiť ich, dotknúť sa tých najcitlivejších miest v našom srdci. Objať v predstavách vaše lásky, deti, aj tých, ktorí nás opustili, ale prvom rade sa dobre pobaviť, pretože vám chcem sprostredkovať nezabudnuteľný zážitok. Len raz. Nikdy predtým ani potom. Môj koncert, ktorým chcem zmapovať všetky tie neuveriteľné roky mojej kariéry, od detstva až po súčasnosť," zdieľala s nadšením novinku. S nápadom urobiť koncert v najväčšej pražskej hale O2 Aréne mal prísť Nedvěd, ale ona sa toho obavála. "Nakoniec sa ale ukazuje, že vystúpiť z komfortnej zóny sa jednoducho vypláca," uznala Dara, a ako sa ukázalo, mala rozhodne pravdu - vstupenky sa vypredali za neuveriteľných 6 dní, čo sa nepodarilo ani mnohým svetovým hviezdam.

Súvisiace články

Najčítanejšie