Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovský šok a tragédia! Len 34-ročného speváka našli bez známok života!
Zdielať na

Obrovský šok a tragédia! Len 34-ročného speváka našli bez známok života!

Archívne video

S Aaronom mal Nick veľmi zlý vzťah

Nie každý sa dokáže vyrovnať s popularitou od detského veku. Žiaľ, to bol aj prípad speváka Aarona Cartera, mladšieho brata slávnejšieho Nicka Cartera, známeho z kapely Backstreet Boys. Posledné roky s ním boli spájané rôzne škandály a bolo jasné, že nie je psychicky celkom v poriadku. Ako sa potvrdili predpoklady, boli za tým drogy. Tie sa mu podľa všetkého stali osudné.

​Aaron Carter zomrel vo veku iba 34 rokov. Mladší brat Nicka Cartera, ktorý bol sám populárnym tínedžerským spevákom, bol nájdený mŕtvy vo svojom dome v Lancasteri v Kalifornii v sobotu 5. novembra, potvrdil jeho zástupca pre HollywoodLife. Správu pôvodne priniesol portál TMZ, ktorý sa odvolával na zdroje z orgánov činných v trestnom konaní. Prvotné informácie zneli, že okolo 11.00 h bol na tiesňovú linku 911 nahlásený telefonát, že sa muž "utopil vo vani". Jeho dom je momentálne obohnaný výstražnou páskou, vonku vidno policajtov a záchranárov. Podľa stránky boli na miesto vyslaní aj detektívi z oddelenia vrážd, ktorí však tvrdia, že nemajú "žiadne informácie" o cudzom zavinení.

Rodák z Tampy na Floride začal svoju kariéru už ako deväťročný, hneď po úspechu staršieho brata Nicka so skupinou Backstreet Boys. Aaron vydal v roku 1997 debut s vlastným názvom, vďaka ktorému sa v nasledujúcom roku pripojil k Backstreet Boys na turné. V roku 2000 potom vydal album Aaron's Party (Come & Get It). V tínedžerskom veku mal aj dva prominentné romániky s Hilary Duff a Lindsay Lohan. V kariére v zábavnom priemysle pokračoval aj v dospelosti, keď účinkoval v broadwayskom predstavení Seussical a súťažil aj v súťaži Dancing With The Stars.

Pripomeňte si Aarona v jednom z jeho prvých veľkých hitov:

Aaron otvorene hovoril o svojom boji so závislosťou, konkrétne o užívaní tabletiek a "fetovaní", pričom o tejto téme diskutoval v relácii The Doctors ešte v roku 2019. "Je to niečo, čo som doteraz pred celým svetom tajil. Začal som, keď som mal asi 16 rokov," povedal Carter a priznal, že ho k tomu priviedla jeho zosnulá sestra. Šokujúce je, že sa stal závislým skutočne na fetovaní - teda vdychovaní výparov z vecí, ako sú čistiace prostriedky pre domácnosť, lepidlo alebo farba. "Začal som chodiť do obchodov a na rôzne miesta, kupoval som to za hotovosť, aby to nebolo uvedené na účtenkách alebo niečo podobné, aby ma nikto nemohol vystopovať," priznal zahanbene. Zrejme práve závislosť sa mu stala osudnou, hoci oficiálne zatiaľ príčina smrti nie je známa.

Po Aaronovi zostali jeho 41-ročný brat Nick, dvojča Angel, sestra Bobbie Jean (40), Virginia Marie Carter (50) a nevlastný brat Kaden (17). No predovšetkým je tu jeho syn Prince, ktorý koncom tohto mesiaca dovŕši jeden rok. Jeho mamou je Melanie Martin, s ktorou mal Aaron veľmi turbulentný vzťah. Nejde o prvú tragédiu v rodine Carterovcov, Aaronova sestra Leslie zomrela v roku 2006 vo veku 25 rokov, pričom príčinou smrti bolo predávkovanie.

Niekdajšia Aaronova priateľka spred rokov, slávna speváčka Hillary Duff, mu tiež venovala spomienku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie