Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hrozivé slová Britney! Otec ju vraj chcel zabiť, želá mu, nech zhorí v pekle!
Zdielať na
Hudba

Hrozivé slová Britney! Otec ju vraj chcel zabiť, želá mu, nech zhorí v pekle!

Archívna reportáž

Britney na jar prišla o očakávané bábätko

Pre americkú speváčku Britney Spears(40) je trauma z dlhoročného opatrovníctva jej otca Jamesa Spearsa trvajúceho od roku 2008 do roku 2021 stále natoľko silná, že nedokáže prestať s neustálymi výčitkami a sťažnosťami. Nezmenilo sa to ani po vlaňajšom súdnom verdikte o jej nadobudnutí slobody a svojprávnosti. Neustále zásobuje svojich sledovateľov na sociálnych sieťach správami o ďalších a ďalších krivdách, ktorých sa mal na nej počas jeho opatrovníctva dopúšťať. Najnovšie tvrdí, že sa ju vraj snažil dokonca zabiť.

​Nedávno prišla Britney na Twitteri so šokujúcou informáciou o vražedných plánoch jej otca. S jej sledovateľmi zdieľala krátky klip so šokujúcimi informáciami z jedného náhleho incidentu z minulosti, ktorý zrejme spôsobil, že sa potom musela podrobiť odobraniu svojprávnosti a k moci nad jej životom sa dostal jej otec. "Pred mojím domom bolo viac ako 200 paparazzov, ktorí ma nakrúcali cez okno sanitky, ako ma tam doniesli na nosidlách," spomínala s tým, že tento incident zorganizovali otec Jamie a mama Lynne. "Všetko to bolo v podstate pripravené. V mojom tele neboli žiadne drogy, žiadny alkohol. Nič. Bolo to čisté zneužitie," tvrdila v novom klipe speváčka, ktorá je podľa jej slov teraz v poriadku a zdravá.

Údajne musela absolvovať tri magnetické rezonancie, pokým ju v roku 2019 poslali do psychiatrického zariadenia. "Celé to nedávalo zmysel. Celá tá vec nedávala zmysel. Nechápala som izoláciu, sestry, ampulky s krvou, neustále vypočúvanie," tvrdí Britney s tým, že si vtedy preto myslela, že sa asi lieči na rakovinu, ale "nič z toho nebola pravda a v skutočnosti som vám nepovedala ani len o polovicu z toho."

Z plánovaných memoárov Britney majú jej rodičia nepochybne veľké obavy:

​Nebolo pre ňu ľahké potom prežiť celé tie roky pod kontrolou otca. "Najťažšie je vedieť, že boli len zlí a že som naozaj mala pocit, že sa ma otec snaží zabiť. A dúfam, že sa bude piecť v tom prekliatom pekle," tvrdo odkázala človeku, ktorý ju splodil, no zároveň jej aj spravil zo života peklo, ako tvrdí. No ani jej mama nie je práve nevinná v tomto smutnom prípade a Britney nemá ani pre ňu dobrého slova.

Britney od svojho "oslobodenia" často šokuje polonahými, aj nahými fotkami, hoci jej to zničilo vzťah s deťmi:

Speváčka vysvetlila, že audiozáznam zdieľa preto, aby dosiahla spravodlivosť za všetko to zlé zaobchádzanie v rámci otcovej starostlivosti o ňu. "Verím vo svet, v ktorom si všetci zaslúžime spravodlivosť!" uviedla na záver svojho príspevku na sociálnej sieti. "Pätnásť rokov v systéme utajeného a manipulatívneho zneužívania... Oprávnene tento koniec nikdy nebol a nikdy nebude pre mňa dosť dobrý. Mojím želaním je, aby môjho otca odviezli na nejaké miesto, zobrali mu auto... zobrali mu domov... zobrali mu dvere do súkromia... Nechápem, ako im to môže tak ľahko prejsť, čo mi urobili ... svet ukázal len to, že krutosť víťazí," konštatovala so zjavnou bolesťou na duši. Evidentne je krivda oveľa väčšia, ako čo dokáže vyriešiť minuloročný verdikt súdu. Odpustenia sa rodičia speváčky zrejme nikdy nedočkajú a azda aj právom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie