Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vondráčkovú predstavil jej mladučký priateľ jeho rodine! TAKTO to Lucka zverejnila!
Zdielať na
Hudba

Vondráčkovú predstavil jej mladučký priateľ jeho rodine! TAKTO to Lucka zverejnila!

Archívna reportáž

Takto šťastnú, akou sa javí byť Lucie Vondráčková (42), ju už jej fanúškovia nevideli roky. Zapríčinila to zrejme jej láska k mladému zápasnikovi MMA Zdeňkovi Polívkovi (24). Po rozvode s otcom jej dvoch synov Tomášom Plekancom sa dlho k vzťahom s mužmi stavala vyhýbavo a aj keď sa už zdalo, že predsa len láske podľahla, vždy to zakrátko vyvrátila. No teraz sa javí, že predsa len sa konečne bezhlavo zaľúbila.

​Až na moderátora Petra Vojnara (46) Luciina voľba padala vždy na športovcov, podobne je to aj v jej najnovšom vzťahu so Zdeňkom, ktorý už postúpil tak ďaleko, že sa zoznámila s jeho mamou. Ktovie, ako sa k jej najnovšiemu vzťahu stavajú na jej partnerov veľmi kritickí rodičia, ktorí podľa všetkého veľmi nedôverovali ani jej vzťahu s hokejistom Tomášom Plekancom. Veľmi sa im nepozdávalo, že kvôli nemu obetovala svoju umeleckú kariéru, ale aj že majú rozdielne záujmy.

Pokým je Lucka  ako magisterka kulturológie je známa skôr ako intelektuálka so záujmom o filozofiu a kultúru, navyše ovláda niekoľko jazykov, svetovo známy hokejista preferoval vždy šport. Nepáčilo sa mu, keď najmä počas leta nakrúcala v Česku filmy, či nahrávala nové piesne. Vyčítal jej aj v rámci rozvodu zanedbávanie detí a domácnosti, keďže on musel tvrdo makať, aby zarábal, ale nepáčilo sa mu, keď to isté robila aj ona.

​Lucka ale napriek rozvodu s Plekancom nestratila slabosť pre športovcov. Spájali ju aj s hokejistom Marekom Peksom (32), futbalistom Tomášom Ujfalušim (44), krasokorčuliarom Tomášom Vernerom (36), či parkúristom Tomášom Zonygom (29), ale pri statnom zápasníkovi MMA  Polívkovi už mnohí dvíhajú obočie, či to nie je až cez čiaru, keďže je od nej mladší až o osemnásť rokov. Láska k nemu je ale zjavne silnejšia ako predsudky. Lucka dokonca začala chodiť na jeho zápasy, naposledy až do Frankfurtu, hoci donedávna k tomuto silovému športu neinklinovala, ako priznal Zdeněk. "Ona osobne k MMA skôr nemala žiadny vzťah, ale pomaly sa do toho dostáva a prichádza tomuto športu na chuť," tvrdí mohutný mladík. 

Lucie je už pomaly tri dekády na výslní a stále sa jej darí:

Aj tento fešáčik je zjavne nadšený zo vzťahu s mladistvo pôsobiacou, iste veľmi pôvabnou všestrannou umelkyňou. Zoznámil ju už aj s jeho matkou, s ktorou si vyšli počas ich spoločného stretnutia do vyhlásenej reštaurácie v Nymburku, kde býva, na spoločné hodovanie pri dobrom jedle. Zrejme si padli do noty, keď potom Vondráčková s nadšením zdieľala na Instagrame s jej priaznivcami fotku s krátkym komentárom FAMILY, čiže rodina. To, či sa schyľuje vo vzťahu s nádejnou hviezdou MMA k niečomu vážnejšiemu, ponechala zatiaľ tajomstvom, ale predstavenie rodičom sa obvykle nedeje vo vzťahu, ktorý je len na pár dní.

Najčítanejšie