Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová dojala fotkou! TENTO muž po rozchode s Muradovom uspáva Ruminku!
Zdielať na

Bagárová dojala fotkou! TENTO muž po rozchode s Muradovom uspáva Ruminku!

Archívna reportáž

Potom, čo sa po minuloročnom "vianočnom" rozchode dali zápasník MMA Machmud Muradov (32) k Monika Bagárová (28) zakrátko opäť dokopy, sa pár v júli opäť rozišiel, tentokrát zrejme definitívne. Medzitým mal Muradov problém aj s českými vízami, o ktoré prišiel z nejasných dôvodov. Niekoľko mesiacov preto nemohol vstúpiť nielen do Česka, ale ani do žiadenho iného štátu Európskej únie, čo mu spôsobilo z viacerých dôvodov problémy. Okrem iného nemohol byť ani so svojou dcérkou Rumiou (2), za ktorou sa mu vraj veľmi cnelo. S vízami je to už vyriešené a pred pár týždňami mohol svoje dievčatko opäť objať, ale už je zas zaneprázdnený tréningami na ďalšie zápasy. Na dcérku mu veľa času preto nezostáva. V jej živote teraz zohráva dôležitejšiu rolu iný muž.

​Pre Moniku Bagárovú je jej rodina na prvom mieste. Vlani si na pozemku pri Brne nechala postaviť dom, aby mala bližšie k svojim rodičom. V júli oznámila na Instagrame: "S Machom spolu nežijeme. Dali sme tomu šancu ako rodičia, bohužiaľ, nám už spoločný život nerobí radosť... S Ruminkou sa sťahujeme do nového domčeka, znamená to pre nás nový začiatok spolu s mojou rodinou." Na rozdiel od Muradova sú jej pri starostlivosti o dcérku a jej výchove rodičia veľmi nápomocní. Mama často aj spolu s otcom pendlovala medzi Brnom a Prahou, a tak sa im v tomto smere situácia veľmi uľahčí. Ako veľmi ľúbi starý otec Josef Bagár vnučku, ukázala Monika na sociálnej sieti dojímavou fotkou, kde vidieť ako sa tí dvaja k sebe túlia pri rozprávke na dobrú noc.

Monika je zato iste veľmi vďačná, pre svoju dcérku chce vytvárať domov plný lásky a pokoja. To jej zrejme, žiaľ, Muradov zabezpečiť nedokázal, klebetilo sa dokonca aj o nevere. Bagárovci držia pevne pri sebe, otec Moniky s ňou často jazdí na koncerty, kde ju sprevádza na bicích. V jeho brnenskej kapele začínala so spevom už od detstva, čo sa jej zúročilo v speváckej súťaži, kde sa dostala do finále a jej kariéra tým odštartovala. Spievanie sa stalo jej profesiou, no bez otcovej podpory by to zrejme tak ľahko nešlo. Oporou je pre ňu aj ako mužský vzor pre malú Rumiu, za čo mu je veľmi vďačná po rozbitom vzťahu s Muradovom.

Monika svojej rozkošnej dcérke venovala pieseň s názvom Vysněná: 

V prípade speváčky a jej partnera zohralo veľkú rolu iste aj ich časté odlúčenie, vlani bol Muradov väčšiu časť roka v Uzbekistane, odkiaľ pochádza. Ale aj inokedy často trávil čas na tréningoch a zápasoch v zahraničí. To si, pokiaľ bola čerstvo zamilovaná, zrejme veľmi neuvedomovala, až jej to život ukázal naplno, keď už bola Rumia na svete. Mach neplánoval ani sobáš, ba sa ani nezasnúbili, jeho postoj ku vzťahu sa zdal byť veľmi voľný. "O dôvodoch rozchodu nie je prečo hovoriť, nemám potrebu rozoberať, čo, prečo a ako. Je to aj tak už jedno. Dôležitá je len naša Ruminka a že je šťastná. A to jediné budeme riešiť," skonštatovala speváčka, čím povedala všetko. Ostáva veriť, že to tak naozaj bude.

Malú Ruminku uspáva okrem Moniky aj milujúci starý otecko: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie