Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Veľké sklamanie! Dara Rolins ohlásila KONIEC, na TOTO už treba zabudnúť!
Zdielať na

Veľké sklamanie! Dara Rolins ohlásila KONIEC, na TOTO už treba zabudnúť!

Archívna reportáž

Ako speváčka už nemusí Dara Rolins (49) nikomu dokazovať svoje kvality, kvôli kariére ale azda trošku zanedbávala svoje vzťahy, ktoré jej krachovali jeden za druhým. Jeden čas sa zdalo, že pochopenie nájde u Rytmusa, ktorý žije ako spevák podobne hekticky, ale vydržalo im to "iba" 7 rokov. Tesne pred päťdesiatkou sa na Rolins opäť usmialo šťastie v láske, keď o ňu prejavil záujem slávny futbalista, pôsobiaci v Taliansku, Pavel Nedvěd (50). Je to čosi vyše roka, čo sa dali dokopy a Dara už nechce robiť podobné chyby ako doteraz.

​Vo svojom pracovnom tempe sa rozhodla trochu poľaviť najmä čo sa týka jej obchodných aktivít. V nedávnom rozhovore pre eXtra.cz Rolins predstavila svoj nový diár na rok 2023 s číslom sedem v ružovom obale - taká je vraj jej aktuálna nálada. Podľa jej slov už ale bude posledný v rade. "Prečo? Pretože všetko má svoj začiatok a koniec," napísala pre svojich verných sledovateľov aj na Instagrame. Nápad vydávať diár mal skrsnúť v jej hlave pred siedmimi rokmi, odvtedy ju vraj kde-kto kopíruje. Každý jej diár mal potom poradové číslo od 1 až po najnovší so sedmičkou. Je to pre ňu magické číslo a preto cíti, že by mal byť posledným. 

Sú v ňom opäť aj jej, ako hovorí, "kučeravé" myšlienky a postrehy. Ona si zvykla už od detstva zapisovať do diárov a zošitov, ktoré má mať všade po dome k ruke, všetko, čo jej práve napadlo, ako aj všetky termíny jej nabitého programu a chcela niečo také v podobe diáru ponúknúť aj iným dievčatám a ženám. Diár sa vraj veľmi dobre predával, ale aj tak chce jeho éru týmto ukončiť. "Pretože je siedmy v poradí, pretože sedmičku považujem za magickú (a to nielen ja) a k tomu som aj siedmeho narodená. Dosť dôvodov na to, aby bol pre mňa výnimočný," vysvetlila podnikavá speváčka. "A ako sa hovorí, v najlepšom je treba prestať, preto je aj tento diár tým posledným v rade," dodala s poznámkou, že teraz bude svoju energiu venovať niečomu inému.  

Pozrite si spoločné vystúpenie Dary a rapera Kaliho na Miss Slovensko 2020:  

Je vysoko pravdepodobné, že je za tým aj jej nový vzťah, na ktorý si chce nepochybne nájsť čo najviac času a niektoré aktivity preto prosto musí vypustiť. Viceprezidentu klubu Juventus Turín totiž so svojou prácou veľmi flexibilný nie je. "V pravý moment som pochopila, že ak si chcem svoj súčasný vzťah naozaj užívať, budem to ja, kto bude musieť s tým časom viac hýbať. Pavel má toho veľa, takže keby som to nebola ja, kto v tom čase urobí ten priestor, potom by sme nemali tú šancu sa vidieť tak často," zverila sa Dara. "Ja sa ale dobrovoľne a veľmi rada prispôsobujem," dodala, aby bolo jasné, že to robí jednoducho z lásky a iste to stojí za to.

Dara sa rozhodla rozlúčiť s jedným so svojich "detí", diárom Rok podľa Dary:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie