Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vynosila Plačkovej dieťa Ukrajinka?! TOTO je Zuzanina reakcia na šíriacu sa správu!
Zdielať na

Vynosila Plačkovej dieťa Ukrajinka?! TOTO je Zuzanina reakcia na šíriacu sa správu!

Archívna reportáž

Bude to už rok, čo zažili Strauszovci azda najhoršie chvíle v živote

Druhého septembra sa stala Zuzana Strausz Plačková po prvýkrát mamou. Ako prezradila už pár týždňov predtým, v brušku nosila syna, a ten dostal neobvyklé meno - Dion. Státisíce jej sledovateľov ale mohli mať pocit, že bola tehotná snáď dva roky, ako aj vtipne poznamenala Jasmina Alagič, no napriek tomu sa začali šíriť klebety, že v skutočnosti tehotná nebola.

​Od zimnej dovolenky v Mexiku, kde Zuzana priznala svetu, že je tehotná, sa pre ňu stalo čakanie na bábo jednoznačne hlavnou témou. Dokumentovala si rastúce bruško, a aj ho ukazovala na Instagrame, delila sa s fanúšikmi o svoje pocity a stavy fyzické aj psychické, pridala aj video z pôrodnice, a predsa sa našiel niekto, kto to celé spochybnil.

Dalo sa čakať, že sa ktosi bude chcieť priživiť na jednej z našich najúspešnejších influenceriek, no tvrdiť, že jej dieťa vynosila a porodila akási Ukrajinka, je už skutočne cez čiaru. "Ako toto môže niekto vypustiť z papule. To už ozaj musí byť niekto inteligenčne tak nízko, a tak zúfalý, aby toto povedal, že normálne sa mi chce grcať," okomentovala to ostro samotná Plačková.

Toto hovorila pred rokmi Plačková pri plánoch na deti:

​Podľa všetkého má ísť o akúsi osobu z Česka, ktorá túto fámu začala šíriť a hoci je takmer isté, že ju ľudia hneď uzemnili, predsa len sa to Zuzany dotklo. "Sú určité hranice a toto mi príde ako najväčšie dno, najväčšia spodina, najväčší hnoj, už ani neviem, ako to mám nazvať, lebo takto klamať ľudí je hnus," povedala nahnevaná novopečená mama.

Zuzanu len tak hocičo nevytočí, ale toto už áno:

Instagram/QP

​Azda žiadny súdny človek nepochybuje o tom, že Zuzana bola skutočne tehotná a svoje dieťa priviedla skutočne na svet sama, hoci cisárskym rezom. "Na to, že som neporodila môjho syna, tak neviem, čo mi tam šili," pridala ešte Zuzana na dôkaz aj videjko z pôrodnice, ako jej Diona prvýkrát ukázali po tom, čo jej ho vybrali z brucha. Podobné nezmysly sa šírili už v lete, vraj má Zuzana len umelé brucho, na čom sa opäť raz dobre zabávala a okomentovala to v zmysle, že či aj tá 20 kilová nadváha je len akože. Nuž, nedá sa nič robiť, ako aj Zuzana píše, mnoho ľudí sa chce na jej úspechu priživiť, no predsa len nejaké hranice by mali existovať.

Instagram/QP

Súvisiace články

Najčítanejšie