Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Poriadne prekvapila! Žilkovej reakcia na tehotenstvo jej dcéry Agáty so Soukupom!
Zdielať na

Poriadne prekvapila! Žilkovej reakcia na tehotenstvo jej dcéry Agáty so Soukupom!

Zdroj: Instagram/AH

U Agáty Hanychovej (37) si už všetcizvykli, že ich neustále niečím prekvapuje - posledné roky najmä náhlym ukončením vzťahov po zdanlivej idylke. No jej bleskové tehotenstvo s Jaromírom Soukupom (53) je predsa len bomba. Hoci sa už špekulovalo, či po tak intenzívnom prežívaní dovolenky v luxusnej vile v Marbelle, kde boli spolu každodenne mesiac, z toho niečo nebude, zdalo sa, že novým "deiťaťom" bude nakoniec iba ich relácia v televízii. Šou Agáta Jaromíra Soukupa zatiaľ ale veľmi neohúrila, a tak sa čakalo, že sa Agáta a Jaromír konečne vyzlečú, ako to sľubovali, ak bude treba zvýšiť záujem. No oni medzitým prekvapili ešte viac.

​Krátko pred oficiálnym vyhlásením Agáty, že je tehotná, začal vraj klebetiť Soukup medzi jeho známymi. "Jarda sa už chváli kamarátom, že jeho Agáta je tehotná. Je to len veľmi čerstvá správa, ale obaja sú z toho ničmenej šťastní," prezradili novinku dva na sebe nezávislé zdroje blízke páru. Hanychová ešte predtým niečo také ale tvrdo popierala. "Tiež som počula, že plánujeme dieťa. Dokonca som počula, že som už tehotná. Tak chcem povedať, že nie som a ďalej to nechcem ani komentovať," tvrdila, aby nenechala nikoho na pochybnostiach. Ale ani Jaromír to oficiálne nepriznal.

Ubehlo len pár dní a už je všetko celkom inak. Teraz sa už pre zmenu hovorí, že chystajú aj svadbu. "Budú sa brať! Majú sa tak radi, že sa chcú vziať," vyhlasujú zas zdroje. Zatiaľ sa k tomu ale pár nevyjadril, zato ich dieťaťu venovali jednu vetu v ich šou. "Asi ste čakali, že sa k tomu nejako vyjadríme. Už nejakú dobu to vieme a vy to viete od dneška," oznámili s tým, že sú šťastní. K tejto novinke sa vyjadrila aj Veronika Žilková, mama tehotnej Agáty.

Agáta s Jaromírom nakrúcajú televíznu šou, kde okrem iného prezrádzajú aj zaujímavosti z ich súkromia: 

Vnúčatá od jej štyroch vlastných detí jej dopriala zatiaľ práve Agáta. Starší Kryšpín, ktorého má s Mirkom Dopitom, oslávil v lete 11 rokov a Mia, ktorú má s Jakubom Prachařom, zas celkom nedávno 5 rokov. Je pravda, že na ďalšie dieťa má Hanychová ideálny vek, ale ona sama sa vyjadrila, že má na to pokojne ešte sedem rokov. Mama Žilková, ale vie svoje. Vraj je to skvelý vek na tretie dieťa pre dcéru, ktorá je už dostatočne zrelá, čo predtým podľa nej celkom nebola. 

K chlapcovi Kryšpínovi a plavovlasej Mii, ktorú má s exmanželom Jakub Prachařom pribudne na jar súrodenec. Tretím oteckom bude jej aktuálny partner Jaromír Soukup:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pre ŽivotvČesku.cz prezradila aj niečo viac o Agátinom tehotenstve. "Ja som iba prarodič, nie rodič toho bábätka, takže sa skôr musíte spýtať ich. Ale môžem povedať, že bábätko je to veľmi chcené a veľmi vytúžené a že každé nové dieťa je u nás v rodine vítané," prekvapila informáciou o tom, že tehotenstvo bolo dokonca zrejme aj plánované, čo je pri tak krátkom vzťahu skutočne nevídané. Niet pochýb, že azda budúca Soukupova svokra, ktorá je od neho len o 7 rokov staršia, je spokojná - jej dcéra má konečne po boku zrelého muža, ktorý ju nepochybne dobre zabezpečí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie