Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Srdcervúci odkaz do neba! Členovi známej českej kapely zabilo auto na priechode priateľku
Zdielať na

Srdcervúci odkaz do neba! Členovi známej českej kapely zabilo auto na priechode priateľku

Zdroj: Instagram/SB

V živote bubeníka skupiny Mirai Šimona Bíleho (32) došlo pred piatimi rokmi k veľmi tragickej udalosti, keď prišiel o svoju manželku Denisu (†26). V roku 2017 ju zrazilo na priechode pre chodcov auto a ťažkým zraneniam podľahla. Pre Šimona prestal mať načas život zmysel a dodnes sa ešte celkom z tejto rany na duši nezotavil. Radosť do života mu priniesla po vyše roku od skonu Denisy nová známosť, fotografka Renáta, s ktorou sa oženil v roku 2019 a na začiatku roku 2020 prišlo na svet ich dievčatko Sofia.

​Napriek svojmu novému šťastiu Šimon na svoju nebohú manželku nezabudol a aktuálne si pripomenul aj na sociálnej sieti smutné výročie, keď ho osud o lásku pred piatimi rokmi pripravil tak tragickým spôsobom. Vtedy mu veľmi pomohla podpora fanúšikov, ktorí s ním zdieľali smútok a povzbudzovali ho do ďalšieho života. 

"Denča navždy zostane v mojom srdci, na tom sa nikdy nič nezmení, a ani by som to nechcel. Ale úprimne si neviem predstaviť, že by som nemal okolo seba ľudí, ktorí tu boli pre mňa v ťažkých chvíľach, ktorí ma objali, keď som plakal, a podporili ma, keď som to tu chcel celé vzdať a ísť za ňou," zveril sa Šimon na sociálnych sieťach. Aj teraz, v deň smutného výročia, mu vyjadrovali fanúšikovia podporu. Šimon sa chystá pre nich odohrať s Mirai doteraz ich najväčší koncert, ktorý bude venovaný aj spomienkam na milovanú Denisu.

Kapela Mirai venovala tragicky zosnulej Denise dojemnú pieseň Anděl:

Zvláštne je, že sa o zosnulej Denise vyjadruje Šimon stále ako láske jeho života, pričom človek by čakal, že túto pozíciu už zabrala jeho druhá manželka. Ktovie, čo si o srdcervúcich, no azda až trošku príliš zamilovaných spomienkach myslí. Azda to majú medzi sebou vyjasnené. "Niekedy sa môže stať, že človek vytvorí zosnulému partnerovi akýsi pomyselný pomníček, pričom sa správa, akoby tu ten druhý stále čiastočne bol, a tak pre neho potom môže byť ťažké venovať plnú pozornosť iným ľuďom - napríklad potenciálnym novým partnerom, pre ktorých je naopak zložité žiť vo vzťahu spolu s takým pomníčkom," rozobrala pre ŽivotVČesku terapeutka Radana Štěpánková tie prípady, keď niektorí ľudia nedokážu prekonať stratu partnera. To ale, pochopiteľne, môžu oprávnene prekážať novému partnerovi. Snáď to neplatí v prípade Bíleho a jeho druhej manželky Renáty. No pravdou je, že kým na Denisu spomína každý rok vyznaním s fotkami či videami, fotku Renaty človek hľadá na Šimonovom profile len ťažko. Azda je to ale jej želanie, nezviditeľnovať sa.

 Svoju zosnulú manželku Denisu drží Simon stále vo svojom srdci:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Šimon Bílý (@simonbily)

Súvisiace články

Najčítanejšie