Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan na pohrebe poriadne prekvapila! Bolo to úprimné, alebo len herecký výkon..?
Zdielať na

Meghan na pohrebe poriadne prekvapila! Bolo to úprimné, alebo len herecký výkon..?

Archívna reportáž

Je isté, že Meghan Markle (41) vie urobiť dojem, ako sa na herečku patrí. Ktovie, čo všetko cítila počas pohrebu kráľovnej Alžbety II., starej mamy jej manžela, princa Harryho (38), ale vyvolala dojem, akoby to prežívala snáď najviac z rodiny. Dokonca sa na jej tvári objavili aj slzy. Tie mal v očiach aj princ Harry pár dní pred poslednou rozlúčkou s kráľovnou, keď kráčal spolu s bratom a otcom za rakvou starej mamy, ale jeho smútku sa dá veriť. Meghan urobila dojem aj v čiernych šatách od Stelly McCarthy, s čiernym klobúkom so širokou strieškou a najmä drahým náhrdelníkom a náušnicami s diamantmi a perlami, ktoré jej darovala v roku 2018 samotná Alžbeta.

​Meghan nasadila pokrovú tvár, keď prišla na pohreb oddelene od svojho manžela, princa Harryho, ktorý sa zúčastnil sprievodu z Westminster Hall do Westminster Abbey za rakvou svojej starej mamy. Priamo v kostole ich usadili ich hneď za kráľom Karolom III., do druhého radu, ale ďaleko od Williama s rodinou. Zatiaľ čo Kate, princezná z Walesu zachovala kamenný výraz na tvári, ako sa patrí na vysoko postavenú šľachtu, Meghan sa po skončení obradu, keď vychádzala von a všade svietili kamery a blesky fotoaparátov, rozplakala.

Lepší okamih na slzy si ani nemohla táto bývalá herečka, ktorá sa zviditeľnila hlavne úlohou v seriáli Kravaťáci, želať. Ktovie prečo ale neprejavovala ani štipku empatie ku kráľovnej, keď vlani v marci v talk show Oprah osočovala kráľovskú rodinu a nazvala ju dokonca rasistickou. Práve vtedy mala pritom kráľovná spolu s rodinou veľké starosti ohľadom zhoršujúceho sa zdravia princa Philipa, ktorý krátko na to skonal. Iste jej ataky Meghan a Harryho nepridali k pokoju. Žiadne náznaky empatie nepociťuje Meghan ani voči svôjmu otcovi, ktorý na tom nie je zdravotne vôbec dobre. Nielenže neprejavuje žiadny záujem, ale nedovolí mu, napriek jeho túžbe, ani stretnúť sa s jeho vnúčatami.

Posledné dni strhla pozornosť sveta smrť britskej kráľovnej Alžety II., mnohé médiá sa však sústredili práve na prítomnosť Meghan Markle: 

Ani údajná tvrdosť v rámci požiadaviek Sussexovcov po skone kráľovnej na ich privilégiá, vrátane udelenia titulov princezná a princ pre ich syna a dcéru, nesvedčí o ich útlocitnosti a skromnosti. Veľmi ich vraj hnevá, že deti nezískali postavenie HRH (Jeho alebo Jej kráľovská Výsosť). Po ich úteku z kráľovského paláca o toto oslovenie Harry s Meghan, pochopiteľne, prišli, spolu s funkciou pracujúcich členov kráľovskej rodiny. To im ale doteraz veľmi nevonia, a v USA, kde sa kráľovské tituly nepoužívajú, sa nimi nechávajú oslovovať stále, a Meghan sa ako vojvodykňa aj podpisuje. To, že sa ale medzi najužší kruh kráľovskej rodiny už nerátajú, potvrdil aj Harryho otec kráľ Karol III. rozhodnutím,  že sa nemohli zúčastniť uvítacej recepcie pre hlavy kráľovstiev a štátov. A Meghan svojimi slzami azda nikoho v Británii neobmäkčila.

Dôvod Meghaniných sĺz na pohrebe kráľovnej Alžbety II. pozná iba ona sama, mnohí však spochybňujú jej úprimnosť: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie