Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Srdcervúce vyznanie Britney jej synom: Obrovská časť zo mňa zomrela!
Zdielať na

Srdcervúce vyznanie Britney jej synom: Obrovská časť zo mňa zomrela!

Archívna reportáž

Na maminu svadbu chlapci neprišli, zato tam prišiel jej prvý manžel

Po skončení opatrovníctva svojho otca sa speváčka Britney Spears (41) akoby utrhla z reťaze, čo jej zazlieva okrem iných aj bývalý manžel Kevin Federline (47). Ten jej v auguste cez médiá oznámil, že sa s ňou už kvôli tomu nechcú stretávať ani ich dvaja synovia a označil ju za zlú matku, na dôkaz čoho zverejnil video, kde na synov zvyšuje hlas, keď ich karhá za drzé správanie. To Britney veľmi ranilo, synov Jaydena (15) a Prestona (16) veľmi miluje. To, že medzi ňou a nimi panuje napätie, sa ukázalo verejne po tom, čo sa jej synovia nezúčastnili na jej svadbe so Samom Asgharim (28).

​Z výpovedí Jaydena vidieť, že by chcel, aby sa rodina dala raz opäť dokopy, a preto volil veľmi zmierlivý tón, no kritika bola jasná. "Prostredie, ktoré nám poskytla, nebolo pre mňa a môjho brata veľmi príjemné. Keď máte desať alebo jedenásť rokov, vtedy si veci uvedomíte. Neexistuje žiadna nenávisť... Naozaj ju chcem ešte niekedy vidieť. Urobí ma to šťastným a aj Prestona to urobí šťastným," vysvetľoval a vyjadril sa hneď aj k tomu, prečo s bratom neprišli na maminu svadbu. "Jednoducho nebol vhodný čas na to, aby sme tam išli. Nehovorím, že jej to neprajem. Som za nich naozaj šťastný, ale nepozvala celú rodinu, a ak by sme tam mali byť len ja a Preston, nechápem, ako by sa tá situácia mohla skončiť v dobrom," konštatoval smutný fakt o rozhádanej rodine, ale akoby nechcel uznať, že mame dlhé roky najbližší v rodine veľmi ubližovali.

Jaydenovi sa nepáči, ako sa prezentuje mama na sociálnych sieťach. "Je to takmer akoby musela niečo zverejniť na Instagrame, len aby získala nejakú pozornosť. Trvá to už roky a roky a je veľká pravdepodobnosť, že to nikdy neprestane, ale za seba dúfam, že prestane," uviedol tínedžer. Britney sa k synom vyjadrila na sociálnej sieti zo svojho uhla pohľadu."Keď teraz moje deti tvrdia, že nie som dosť dobrá, chcem pozornosť - áno, chcem byť vypočutá a som nahnevaná a podvedome chcem urážať ľudí, pretože som bola tiež urážaná," posťažovala sa Britney na Instagrame."Mala som si oveľa viac vážiť samu seba a povedať vám to, chlapci, keď som bola k dispozícii. Venovala som vám toľko pozornosti," tvrdila s tým,  že "kedysi mala svoje deti rada oveľa viac" ako ich otec Kevin Federline.

Britney sa v nahrávkach na sociálnych sieťach zverila fanúšikom so svojim trápením so synmi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Britney sa priznala, ako to na ňu doľahlo. "Odkedy odišli, mám pocit, že obrovská časť mňa zomrela. Boli mojím zmyslom života, mojou radosťou, boli mojím všetkým," zverila sa s bolesťou na srdci. "Tešila som sa na stretnutie s nimi - to bolo to, pre čo som žila. Potom zrazu odišli... akoby mi prestalo biť srdce. Nechápem, aké ľahké je pre nich takto ma odrezať. Nechápem to. Viem len, že moja láska k deťom je väčšia ako k čomukoľvek inému, a je mi ľúto, ak som im niekedy nejakým spôsobom ublížila," pokračovala Spears opäť raz vo verejnom vyznaní. 

Synom slávnej speváčky sa vraj nepáči, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach, čo je v niektorých prípadoch azda aj pochopiteľné:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

"Jayden a Preston, zbožňujem vás. Bolo mi povedané, že ste si ma zablokovali, ale ja sa tu vyjadrím. Som taká požehnaná, že vás vôbec môžem nazvať svojimi, a chcem, aby ste vedeli, že sa vám ospravedlňujem," oslovila ich v srdcervúcej správa s nádejou na urovnanie. Aká bude reakcia tvrdohlavých chlapcov, ktorí sú celý život pod veľkým vplyvom otca, nakoľko Britney prišla o rodičovské práva, nevedno. Snáď ale pochopia, že reči o materinskej láske myslí Britney skutočne úprimne.

Poslednú spoločnú fotku so svojimi synmi zverejnila Britney ešte v marci v roku 2021:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie