Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bolestné priznanie speváčky! O dieťa prišla tri dni po pôrode, rana na duši ostala príliš hlboká
Zdielať na

Bolestné priznanie speváčky! O dieťa prišla tri dni po pôrode, rana na duši ostala príliš hlboká

Zdroj: Instagram/Whigfield

Napriek tomu, že speváčka Whigfield, pochádzajúca z Dánska, vlastným menom Sannie Charlotte Carlson (52), nemá od svojho slávneho hitu Saturday Night z deväťdesiatych rokov žiaden ďalší rovnakej veľkosti, stále tvorí hudbu a spieva na koncertoch. O jej súkromí sa veľa nevie, vždy sa ho snažila chrániť pred verejnosťou. Až nedávno prezradila nejaké skutočnosti zo svojho života, pričom jedna je mimoriadne smutná, jedna radostná.

​Speváčka v nedávnom rozhovore pre Daily Mail prezradila, že sa vlani na Vianoce zasnúbila, keď ju požiadal o ruku jej dlhoročný partner Finn, ktorý je talianskym hudobným producentom. O termíne na svadbu ale zatiaľ vraj nepremýšľajú, nemajú na to ani čas. Táto popová hviezdička sa po prvý raz po desaťročiach rozhodla uviesť na trh svoju novú hudbu a v sobotu 10. septembra vystúpila na festivale v Liverpoole. Je spokojná s tým, že dnes môžu mať interpreti piesní úspešnú kariéru bez toho, aby museli podpísa zmluvu s nahrávacou spoločnosťou. "V súčasnosti vychádza hudba, ktorú ani neviete, ako nazvať. To je ten rozdiel medzi vtedy a teraz - teraz môže každý robiť hudbu, ako deti vo svojich spálňach. Vlastníte mastery, môžete to dať na YouTube a môžete mať šťastie ako Justin Bieber," vysvetľovala z pohľadu skúsenej staršej generácie. 

Pochválila sa tiež, ako je opäť veľmi vo svete žiadaná. "Bola som všade, pretože po covide nastala explózia vystúpení a festivalov. V podstate som bola po celej Európe, aj v Kanade a na budúci rok sa chystám do Austrálie, takže povedzme, že som opäť na dobrej ceste," spomenula, čo všetko absolvovala a čo ju ešte čaká. "Písala som skladby pre iných umelcov, pretože som si myslela, že to bude zábava, a tanečnú hudbu, a vlastne som podpísala zmluvu s Armada Music. Ale jednoducho mi chýbalo robiť Whigfield a práve som začala opäť písať single pre Whigfield," zverila sa so svojou novou tvorbou pre svoj tanečný projekt. Sannie prekvapila fanúšikov zverejnením fotky, kde vyzerá snáď mladšie, ako pred 29 rokmi, keď valcovala svojím hitom Saturday Night. No je aj zjavné, že podstúpila isté úpravy - rozhodne má iný nos a oveľa plnšie pery.

Pripomeňte si veľký hit speváčky Whigfield z 90. rokov s názvom Saturday Night: 

"Posledných pár týždňov som nemala chuť nič zverejňovať. Stále som trochu skleslá po strate môjho milovaného psíka. Bude dobré, keď sa tento víkend vrátiť do práce. Každopádne vám prajem šťastný víkend, nech už máte za lubom čokoľvek," napísala na sociálnu sieť speváčka milujúca psov. No to, čím najviac zaskočila, bolo priznanie bolestnej straty spred dlhých 22 rokov. 

Speváčka sa za tie roky zmenila na nepoznanie, zdá sa, že aj pomocou šikovných rúk plastických chirurgov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Whigfield (@whigfield)

"V roku 2000 sa mi narodila dcéra. Žiaľ, prišla na svet v siedmom mesiaci tehotenstva a neprežila - žila len tri dni. Potom som už deti nechcela. Mám 52 a mať deti by bolo dosť ťažké. Nikdy som nechcela ísť na umelé oplodnenie ani dieťa adoptovať. Tak som si začala obstarávať psov a dnes som šťastná, že nemám deti, pretože keď vidím svoju neter, je to veľa práce," otvorila sa ťažkým spomienkam speváčka, Whigfield sa netají tým, že značne holdovala aj alkoholu, ale skončila s tým kvôli zdraviu už v roku 2015 a stále sa jej darí abstinovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie