Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Úder na citlivé miesto! NENÁVIDÍM opitých ľudí, povedala dcéra Patrasovej a TOTO priznala!
Zdielať na

Úder na citlivé miesto! NENÁVIDÍM opitých ľudí, povedala dcéra Patrasovej a TOTO priznala!

Archívna reportáž

Aničke na psychike nepridal ani 7-ročný milenecký vzťah jej otca s o polovicu mladšou Gelemovou

Sympatická speváčka Anička Slováčková (26) si pred časom vyskúšala aj hereckú úlohu v populárnom českom seriáli. Ako dcéra známych rodičov, Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79), čelí aj takým rečiam, že má kvôli nim protekciu a rôzne výhody. Vzhľadom na ich škandály z posledných rokov ale veľmi dobre pozná aj nevýhody z toho vyplývajúce. Kvôli svojej mimoriadne citlivej povahe to znáša veľmi ťažko, čo sa veľmi neblaho prejavilo aj na jej zdravotnom stave. Snaží sa byť nad vecou, ale nie vždy to ide. Je vidieť, že ju to poznamenalo aj v nazeraní na svet.

​V rozhovore pre Blesk.cz, keď prišlo na tému rodičov, boli odpovede Aničky Slováčkovej trochu vyhýbavé. Súhlasí, že jej verejnosť dáva najavo, koho je dcérou aj nepríjemnými otázkami. "Áno. A vôbec nechápem prečo. To je aj dôvod, prečo sa k tomu nechcem vyjadrovať. Nežijem s rodičmi, snažím sa pre nich urobiť maximum, ale už to nemôžem robiť na úkor svojho života," objasňovala. Samozrejme, hneď sa ponúka aj vysvetlenie, že sa trápi najmä pre mamine problémy s alkoholom. "O tom sa, prosím, vôbec nebudeme baviť. Je to naša rodinná vec a nie je nutné, aby do toho videla celá republika, keď to ničomu nepomôže," namietala z otázok na mamu už znechutená Anička.

Ona sama sa ale alkoholu skôr vyhýba, zrejme poznačená situáciou vo vlastnej rodine. "Mám ho znechutený do istej miery. Nie som abstinent, ale nenávidím opitých ľudí a zároveň aj situáciu, keď som opitá ja. Takže keď sa už opijem, je to veľmi zlé. Dve hodiny plačem a idem spať. Snažím sa teda piť s rozumom a s partiou ľudí, kterých dobre poznám a vieme, že keby sa niekomu z nás niečo stalo, ostatní sa postarajú," zverila sa s traumou zo situácie, keď sa výnimočne stane, že sa kvôli alkoholu celkom neovláda. Zrejme si zo skúseností s mamou uvedomuje, ako ľahko sa tým môže vystaviť nepríjemným následkom a nepekným rečiam ľudí. Už od detstva veľmi citlivo reaguje na všetko, čo sa jej bytostne dotýka. Jej pracovne veľmi vyťažení rodičia na ňu veľmi čas nemali. 

Vypočujte si pieseň od Aničky Slováčkovej a jej kapely s názvom Dálky:

Mama, ktorú jej závideli skoro všetky deti, ju zverila do rúk opatrovateliek.Trpela tým a mala komplexy aj kvôli svojmu výzoru, keď sa podala skôr na otca, ako na jej krásnu mamu. V jednom rozhovore sa kedysi dokonca priznala, že sa nenávidí, a preto nemôže očakávať od života nič pekné. Už niekoľko rokov ale preto chodí na terapiu k psychológom a každodenne pracuje na sebaláske, no nie je vraj ľahké prepnúť zo dňa na deň. "Je to beh na celý život. Sú dni, keď si, keď to preženiem, poviem si, že som najkrajšie dievča na svete, a potom dni, keď si hovorím, že nemôžem ísť ani medzi ľudí, lebo nemám čo na seba, som nafúknutá, opuchnutá ... Je to ťažké, ale tak to býva." konštatovala s úprimnosťou. Snaží sa byť po prekonanej rakovine hlavne zdravá, prestala držať prísne diéty, dbá ale na čo najzdravšie zloženie stravy. Niet pochýb, že najviac by jej pomohol pokoj v rodine, ale to jej rodičia asi nedokážu...

 Anička sa o svojich psychických problémoch zveruje aj fanúšikom na sociálnej sieti:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie