Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Je pre hviezdneho Lea 25 rokov skutočne hranica?! Rozchod krátko po jej narodeninách!
Zdielať na

Je pre hviezdneho Lea 25 rokov skutočne hranica?! Rozchod krátko po jej narodeninách!

Archívna reportáž

O záľube 47-ročného hviezdneho herca Leonarda DiCapria v mladučkých ženách kolujú už roky vtipy. Je totiž povestný tým, že žiadna z jeho frajeriek, a to ich mal celú plejádu, nemala viac ako 25 rokov. Túto hranicu pokorila o máličko aj jeho ostatná láska.

​Vyše štyri roky chodil Leo s krásnou Camilou Morrone a všetci už verili, že našiel konečne tú pravú aj na založenie rodiny. Ako je už jasné, mýlili sa. DiCaprio sa s modelkou a nádejnou herečkou rozišiel, ako tvrdí magazín People.

Camila oslávila 25 rokov 14. júna, pričom ešte Deň nezávislosti oslávili 4. júla spolu. No prešiel ďalší mesiac, a je koniec. Pritom ešte v júni fanúšikovia vtipkovali o DiCapriovom vzťahu s Morronovou po tom, čo sa dozvedeli, že herečka bude mať tento rok 25 rokov. Napokon to nebol vtip.

Leonardo sa sústredí na záchranu planéty už nejaký ten piatok:

​Dokonca aj Amy Schumer si počas moderovania odovzdávania Oscarov v marci tohto roku uťahovala zo slávneho kolegu: "Leonardo DiCaprio robí pre planétu tak veľa. Zanechá ju v lepšom stave pre svoje priateľky." DiCaprio bol spájaný aj s Blake Lively, Kate Moss, Ninou Agdal, Bar Refaeli a Gisele Bündchen - všetky mali počas ich vzťahu 25 rokov alebo menej.

Podľa komentárov je ľuďom jasné, kde je príčina rozchodu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viral Pop Culture (@viralpopculture)

V decembri 2019 sa Morrone vyjadrila k rečiam okolo jej a DiCapriovho vekového rozdielu, keď povedala: "V Hollywoode, aj v histórii sveta, je toľko vzťahov, kde majú ľudia veľké vekové rozdiely. Ja si jednoducho myslím, že každý by mal mať možnosť randiť s tým, s kým chce." Nepochybne mala pravdu, akurát s tým rozdielom, že pri DiCapriovi zjavne existuje aj čosi ako "doba expirácie" pre jeho priateľky. Kým svet sa na tom baví, pre tie mladé ženy to ale iste až také vtipné nie je. Koľko "obetí" ešte bude Leo mať, kým si konečne vyberie tú pravú..?

Camila je krásna žena s dokonalou postavou, ako je u Lea zvykom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Morrone (@camilamorrone)

Súvisiace články

Najčítanejšie