Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Hviezda slávnej kapely, ktorá v júni ohúrila aj Bratislavu, sa stane na prahu šesťdesiatky OTCOM!
Zdielať na

Hviezda slávnej kapely, ktorá v júni ohúrila aj Bratislavu, sa stane na prahu šesťdesiatky OTCOM!

Zdroj: TASR/AP

Keď si basgitarista skupiny Red Hot Chili Peppers, Michael Peter Balzary prezývaný Flea (59), vyšiel v piatok na prechádzku po neworskom Soho spolu s manželkou Melody Ehsani (42), nebolo možné prehliadnúť jej bruško. O svojom tehotenstve informovala táto módna návrhárka už koncom júla, keď zdieľala na sociálnej sieti aj fotografiu s odhaleným bruškom. Tehotná je po prvýkrát a na dieťatko sa veľmi teší, Flea má už dve dcéry s predchádzajúcimi partnerkami, pohlavie tretieho zatiaľ neprezradil.

​​Na prechádzku, počas ktorej sa pár zastavil aj na kávičku v pouličnom bare sa ako Flea, tak aj Melody obliekli do nápadného outfitu. No bruško si skôr zakrývala, ako by ho pretŕčala. Flea si ešte k tomu na chrbte niesol gitaru a jeho krátke ružové vlasy boli neprehliadnuteľné.

​Odevná dizajnérka, ktorá je kreatívnou riaditeľkou spoločnosti Women's Foot Locker, sa narodila v Los Angeles iránskym rodičom. Tento rok navrhla nové oblečenie pre skupinu Red Hot Chilli Peppers na propagáciu ich albumu Unlimited Love a sprievodné svetové turné.

Kapela Red Hot Chilli Peppers navštívila v júni 2022 aj Bratislavu, kde predviedli skvelú šou:

Zakladajúci člen slávnej skupiny pochádza z austrálskeho Melbournu, skupina vznikla v roku 1983 v Los Angeles. Flea si vzal Melody v roku 2019 po pár mesačnej známosti. "Môj život sa navždy zmenil a ja som nesmierne pokorný a vďačný. Osobe, ktorá ma vidí takého, aký som a vie, kto som. Mojej manželke Melody," napísal vtedy na Instagrame. Ich dieťa bude pre Melody prvé a pre Flea tretie, s bývalou manželkou Loeshou Zeviar má 33-ročnú dcéru Claru a s Frankie Rayder, s ktorou bol zasnúbený, 16-ročnú Sunny Bebop. Súdiac podľa veľkosti bruška Melody, dieťatko príde na svet už zakrátko, Po oznámení šťastnej novinky koncom júla sa páru len tak hrnuli gratulácie.

Melody sa pokročilým tehotenským bruškom pochválila aj na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melody Ehsani (@melodyehsani)

Súvisiace články

Najčítanejšie