Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina zverejnila zostrih fotiek, nechýba ani tá S BRUŠKOM! Rytmus dojatý k slzám!
Zdielať na

Jasmina zverejnila zostrih fotiek, nechýba ani tá S BRUŠKOM! Rytmus dojatý k slzám!

Archívna reportáž

Každý, kto sleduje manželov Jasminu a Patrika Vrbovských musí uznať, že ich láska je skutočne obdivuhodná, priam až inšpiratívna. Presne tak by sa k sebe mali partneri správať - s úctou, rešpektom a bezpodmienečnou láskou. Azda je to z ich strany aj zámer, ukázať svetu, ako by mal vyzerať dokonalý vzťah dvoch ľudí, hoci latku tým nasadzujú dosť vysoko.

​Vo vzťahu Patrika a Jasminy Vrbovských panuje už vyše štyri roky absolútna idylka, zdá sa. Ich vyznania lásky nemajú konca, raz jeden, raz druhý zdieľa slová, ktoré mnohých dojímajú k slzám. Tentokrát to bola Jasmina, ktorá vytasila skutočne silný kaliber.

Ktovie prečo sa krásna moderátorka talentovej šou televízie JOJ rozhodla opäť raz povedať celému svetu, ako veľmi miluje svojho manžela, no výsledok je skutočne krásny. Nielen perfektný výber fotiek a videí z ich vzťahu, ale aj sugestívny podmaz, ktorý sa začína slovami "Drahý Pane, ďakujem Ti za môjho manžela..," iste mnohých chytil sa srdce.

Rytmus je na svoju manželku hrdý po každej stránke, hoci jej prácu doma až tak nepreberajú:

​Pochopiteľne, najviac dojal adresáta - inokedy drsného rapera, no doma milujúceho otca a manžela. "Woow, som dojatý a šťastný! Bože, dakujem za Jasminu," odkázal aj on naoplátku tam hore. Hneď medzi prvými zábermi sa mihlo Jasminine bruško, keď ešte čakali Sanela a Rytmus ju po ňom láskyplne pohladkal. Až je škoda, že to nie je aj aktuálna situácia, ako iste nejednému na prvý pohľad skrslo v hlave.

Nechýba ani azda jedno z prvých spoločných videí, kde vidno, ako sa Jasmina za tie štyri roky zmenila, no čo sa nezmenilo ani trochu, je láska týchto zaľúbencov. A vnímajú to tak aj ľudia, ako je zjavné z nadšených komentárov, srdiečko pridal dokonca aj Plačkovej manžel René. Aj on zrejme ako nastávajúci otec ešte viac preciťuje partnerskú lásku. A to ešte nevie, čo ho tento týždeň čaká za úplne novú formu lásky - k dieťaťu. To už Vrbovskí poznajú a ktovie, možno keď skončí šou ČSMT bude mať Jasmina dosť času a pohody, aby si ešte jedného potomka dopriali.

Súvisiace články

Najčítanejšie