Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lela Vémola si ale fandí! Vyzerá vraj ako dievčatko, a TOTO odkázala hejtrom!
Zdielať na

Lela Vémola si ale fandí! Vyzerá vraj ako dievčatko, a TOTO odkázala hejtrom!

Archívna reportáž

Ako sa ukázalo, Lela Vémola (33) trávi po veľkolepej svadbe medové týždne s manželom Karlosom Vémolom (37) v jej obľúbenom Dubaji. Tam má zrejme všetko na kope, čo potrebuje pre potešenie a zábavu, počnúc nákupmi v obchodoch, cez rôzne atrakcie na každom kroku, bazény, až po luxusné reštaurácie s veľkolepým výhľadom na dubajské mrakodrapy. Z jednej z nich zdieľala aj fotku, kde vystavila aj svoju novú značkovú kabelku v bielej farbe. Konečne sa vraj cíti odpočinutá a je teraz so svojou vizážou spokojná. Na dôkaz zdieľala fotku, aby sa pochválila.

​Pre čerstvú novomanželku Lelu je to konečne potom, keď bola tehotná a poznamenali ju aj problémy vo vzťahu s Karlosom, s ktorým sa načas rozišli, prvá poriadna dovolenka. "Zabávam sa veľmi a je to tu skvelé," pochválila sa z Dubaja na Instagrame. A k tomu ju manžel zahŕňa darčekami jej obľúbených značiek. Doprajú si relax v hotelovom bazéne, odkiaľ Lela zdieľala fotky, na ktorých vidieť v plnej paráde v mini bikinách jej veľké silikóny, ba aj čosi viac. Na to, že sa rada vylepšuje všemožnými zákrokmi na skrášľovacích klinikách, ako aj, že používa filtre, často poukazujú jej sledovatelia na Instagrame.

Aby všetkých kritikov presvedčila, že je krásna za každých okolností, ukázala svoju fotku bez filtrov či retuší. "Môj muž vždy hovorí, že som stále ako dievčatko. Na to, že som mama dvoch detí, som so sebou spokojná, ako vyzerám," pochválila samu seba. Svojim neprajníkom pritom nezabudla odkázať: "Hejteri typu, 'bezdetné či mladšie', ukážte sa bez mejkapu a potom kritizujte."  Treba ale dodať, že síce azda nepoužila filtre, ale výrazný mejkap nehcýbal. Pôsobila ale uvoľnene, pričom cvoje iste urobil dovolenkový relax, čo Lela veľmi uvítala po dlhom hektickom období.  

Karlos a Lela sa na ich veľkolepej svadbe poriadne odviazali:

Ako zvyčajne, aj teraz jej zaslali podaktoré dotknuté sledovateľky pár kritických komentárov. "Tak keď píšete 'ukážte sa bez filtra a úprav', to by ma zaujímalo, čo by z vás zostalo, keby ste odstránila všetky vaše úpravy," stálo v jednom z nich. "Každému sa páči niečo iné a treba byť spokojný sám so sebou, ale nie každý má rovnaké možnosti do svojho vzhľadu tak investovať... Musím povedať, že mne ste sa páčila naozaj najviac na tej fotke v pôrodnici s vašou dcérkou. Tam ste bola naozaj bez retuše, filtrov a čohokoľvek krásna!" zmierlivejší tón volila iná sledovateľka. "Reči typu, že má samé plastiky, sú úplne mimo... Áno, možno by nemala také prsia a trochu inú tvár, ale tú postavu po dvoch deťoch, to žiadna plastika nezmenila. Vyzerá úžasne! Lepšie ako bezdetné dievčatá," zastala sa Lely ďalšia. Dá sa povedať, že každá z komentujúcich má kus pravdy, ako to pri Lele býva, obvykle sa rozdelia na dva tábory. No jej to veľmi žily netrhá, hlavne, že je spokojná ona a Karlos.

Lela poslala odkaz svoji neprajníkom, pre ňu je najdôležitejšie, že jej manžel Karlos v nej stále vidí dievčatko: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie