Jasno
13°
Bratislava
Manželke hviezdneho herca ponúkli zákrok na schudnutie, jeho ODPOVEĎ všetkých odrovnala!
Zdielať na

Manželke hviezdneho herca ponúkli zákrok na schudnutie, jeho ODPOVEĎ všetkých odrovnala!

Archívna reportáž

Brosnana už dávno nahradil Daniel Craig, no stále ostáva jedným z najcharizmatickejších Bondov

Akoby mali slávni, krásni herci povinnosť mať po celý život po boku len mladučké, chudučké, dokonalé krásky. Mnohí jedinci zrejme nevaľného charakteru to tak aj majú, no našťastie, sú aj takí, ktorí milujú svoje manželky a spolu aj v láske starnú. Jedným z nich je rozhodne nezabudnuteľný James Bond - írsky herec Pierce Brosnan.

​So železnou pravidelnosťou sa na svetlo vyťahujú fotky jeho 58-ročnej manželky Keely, ktorá by podľa mnohých asi mala byť poviná vyzerať stále tak, ako keď mala dvadsať. Je pravda, že Keely rokmi pribrala, no stále je to krásna žena s krivkami a ak ju tak nevidia iní, Pierce ju tak rozhodne stále vidí.

Niet pochýb, že hoci sú iste nad vecou, obom musia byť necitlivé komentáre smerom ku Keely veľmi nepríjemné. No ako, vždy, aj tentokrát herec ukázal, že dobre vie, aký poklad doma má, bez ohľadu na to, či sa jej telesná schránka rokmi prirodzene mení. 

Pierce bol Bondom od roku 1995 celých desať rokov:

Pierce dokázal, že je partnerom, o akom snívajú snáď všetky ženy, a celkom jasne sa po ďalšej vlne útokov postavil za manželku. No prezradil, že to nie sú len trollovia, ktorí sú krutí k jeho manželke. "Priatelia jej ponúkli operáciu na zníženie hmotnosti. Ale ja veľmi milujem každú krivku jej tela. V mojich očiach je to tá najkrajšia žena. Aj preto, že je tu pre našich päť detí. V minulosti som ju naozaj miloval aj pre jej osobnosť, nielen pre jej krásu, a teraz ju milujem ešte viac, že je matkou mojich detí. A som na ňu veľmi hrdý a stále sa snažím byť hodný jej lásky," napísal a všetkým netaktným neznámym aj známym vyslal jasný odkaz.

Brosnan nezabúda na výročia, tak to bolo aj začiatkom augusta, keď opäť nechýbalo krásne vyznanie:

Treba ale dodať, že Keely porodila len dve z piatich Brosnanových detí. Prvé tri mal z prvého manželstva s Cassandrou Harrisovou, ktorá, žiaľ, v roku 1991 zomrela na rakovinu. Herca to veľmi zlomilo, až o tri roky neskôr si do život pustil ďalšiu ženu, ktorou bola Keely. Vzali sa v roku 2001 a odvtedy nie je roku, kedy by Pierce zabudol na toto výročie a patrične to v dobe sociálnych sietí dáva svetu najavo. Aj keď sa im to závistliví trollovia snažia nabúrať, našťastie je stále mnoho ľudí, ktorí lásku tohto sympatického pár podporujú a rozhodne by sa našli milióny žien, ktoré by o tak galantnom a milujúcom mužovi rady aspoň snívali.

Vždy, keď Pierce ukáže svoju manželku, spustí sa tá istá stupídna debata o jej kilách:

Súvisiace články

Najčítanejšie