Skoro jasno
22°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Krainová ostro zaútočila na rodičov tučných detí! TAKÚTO odplatu dostala!
Zdielať na

Krainová ostro zaútočila na rodičov tučných detí! TAKÚTO odplatu dostala!

Archívna reportáž

Pre Simonu Krainovú (49) je jednou z najdôležitejších otázok v živote zdravá výživa. Veľmi si potrpí na svoju štíhlu postavu, vďaka ktorej sa svojho času stala veľmi úspešnou modelkou a zo svojho štandardu nechce poľaviť ani tesne pred päťdesiatkou. Jej trendu sa prispôsobil aj jej manžel, hoci ten sa priznal, že podstúpil aj odsávanie tuku. Aby predišla obezite svojich detí, čo je v spoločnosti stále hrozivejším javom, učí ich ako zdravo jesť a radí to aj svojim sledovateľkám na sociálnej sieti.

​Vo svojom instagramovom príspevku sa nedávno Krainová opäť zamýšľala nad nezdravým spôsobom stravovania detí, ku ktorému ich vedú rodičia."Najviac ma v reštaurácii desí pohľad na obézne deti, ktorým rodičia bez štipky zodpovednosti a rozumu už od raného veku vytvárajú návyk na všetky tie jedy plné cukru," komentovala svoje skúsenosti, ktoré sú v našich končinách vnímané skôr pozitívne, že deťom treba "dopriať".  Simona to ale vníma všeobecne."Nechcem povedať, že moje deti trpia hladom a čokoládu videli len u suseda, ale snažím sa im vysvetliť, čo ktorá potravina, ktorú sa práve chystajú konzumovať, urobí s ich telom. A celkom to funguje, takmer vždy siahnu po vode a namiesto čokolády si dajú jabĺčko," pochvaľuje si.

Podľa nej je nevhodná strava zdrojom všetkých chorôb, v čom má do značnej miery pravdu. Z jedla sa urobil doslova kult, relácie a časopisy o jedle sú vo veľkej obľube u ľudí na celom svete. Ani Simona sa netají, že je veľmi rada, ale vyberá si s rozumom a kalórie vybehá počas každodenného rutinného behu. Vie ale, že k zdravému spôsobu života treba viesť už aj malé deti. "Dá sa povedať, že snáď neexistuje choroba, ktorá by nesúvisela so štýlom nášho stravovania. A preto nie je nikdy neskoro venovať čas deťom a vysvetliť im zábavnou formou, aké potraviny majú benefity pre ich zdravie, a ktoré nie. Je potrebné im to vysvetliť a ísť im prirodzeným príkladom,"  tvrdí modelka, ktorá začiatkom roku podstúpila s manželom ajurvédsku očistu na Srí Lanke, kde získala o spôsobe stravovania nové poznatky overené stáročiami a veľmi si to pochvaľovala.

Simona sa o svoj zovňajšok príkladne stará, priznáva však aj pomoc šikovných rúk lekárov estetickej medicíny: 

Simona veľmi dbá na zdravú stravu jej synov, aj keď občas im aj ona dopraje nejakú neveľmi zdravú pochúťku, na čo ju upozornila v komentároch jedna jej sledovateľka."Práve teraz máte na profile fotky chlapov s kolou pri mori. Video, na ktorom obaja jedia hranolky s kečupom," napísala, načo zas odpísala ďalšia, že keď sa deti denne hýbu, športujú, nič sa nestane, ak si občas dajú colu s hranolkami, iná to zas od Simony považuje za pokrytectvo. "A čo návyk na jedy pichané do tváre?" kopla si do modelky, ktorá sa netají občasným vylepšovaním s pomocou botoxu. Našťastie, drvivá väčšina s Krainovou súhlasila, snáď to budú aplikovať aj v živote.

Simona sa snaží šíriť osvetu o zdravom stravovaní aj prostredníctvom sociálnej siete: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie