Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zagorovej manžel opísal desivé momenty! Pre TO, čo sa dialo za zatvorenými dvermi, musela zasiahnuť polícia!
Zdielať na

Zagorovej manžel opísal desivé momenty! Pre TO, čo sa dialo za zatvorenými dvermi, musela zasiahnuť polícia!

Archívna reportáž

Správa o nedávnom kolapse obľúbenej speváčky Hany Zagorovej (75) bola pre mnohých jej fanúšikov veľkým šokom. Uvedomujú si, že Hanka nie je posledný rok zdravotne celkom v poriadku, ba v posledných týždňoch sa je zdravotný stav ešte o niečo pohoršil, preto musela dokonca zrušiť svoje koncerty, na ktoré sa veľmi tešila. Hlavu v smútku má z toho zrejme aj jej manžel Štefan Margita (65), ktorý sa nevie ešte celkom spamätať z jej kolapsu.

Ako sa ukazuje, Hana Zagorová potrebuje mať pri sebe vždy niekoho, kto by jej mohol podať pomocnú ruku, keby sa jej urobilo nevoľno. Jej covidom oslabený organizmus, pravdepodobne nezvláda dlhodobé komplikácie. Ktovie, čo sa presne udialo tesne pred utorňajším kolapsom speváčky, možno si to už nepamätá ani ona. No nebyť jej manžela, ktovie ako by to napokon dopadlo. Vďaka jeho obozretnosti ju ešte včas ratovali, píše portál Blesk.cz. Zasahovať ale musel až z Košíc.

Začiatkom týždňa odletel Hankin manžel spolu s hudobníkom Michalom Kindlom do rodných Košíc, kde sa chystal osláviť koncertom svoje okrúhle narodeniny, po ktorom mala nasledovať šnúra koncertov pod názvom Intimity. Tešil sa aj zo stretnutia s rodinou. "V utorok som mal ešte dve talkshow v košickom divadle, jednu od piatej, druhú od pol ôsmej večer. S Hankou máme zvyk si po vystúpení vždy volať, a tak som jej zavolal po prvej šou. Mala výbornú náladu a povedala, že mi závidí vyprážaný karfiol, ktorý milujem a doma mi ho rodina urobila," začal vysvetľovať ešte stále znepokojený milujúci manžel, slovenský spevák Štefan Margita.

Pozrite si Hanku a Štefana vo videu s ich spoločným duetom s piesňou Den je krásný z roku 2000:

Keďže Hanka vie, že jej manžel podľa ich zvyklostí vždy zavolá, je vždy pri telefóne. Margitu preto pochopiteľne veľmi znepokojilo, keď mu po jeho druhej talkshow nedvíhala mobil napriek jeho opakovaným pokusom. Hneď si domyslel, že s ňou asi nie je všetko v poriadku a začal hľadať spôsoby, ako sa dopátrať, čo sa udialo. "Dostal som strašný strach. Volal som svojej neteri, ktorá bola s manželom Standom u Hanky do desiatich minút. Volali, búchali na dvere, kričali, to už tam boli aj susedia, ale nič," vysvetľoval Margita, čo sa dialo po jeho spojení sa s neterou. Neustále bol na príjme, aby mu nič neuniklo. Problém nastal, keď manželia zistili, že sa im nepodarí dostať sa cez bezpečnostné dvere do bytu, okamžite preto na jeho radu zavolali zámočníka. Ten ale odmietol dvere otvoriť, kým sa nepreukážu, že sú majitelia bytu.

Štefan Margita a Hanka Zagorová sú manželmi už dlhých 29 rokov, prežili spolu mnoho krásnych, ale aj náročných, ba priam dramatických chvíľ:

Nebola iná možnosť, ako zavolať políciu. Za jej asistencie zámočník dvere otvoril. "A tak sa okolo 22. hodiny zavolala polícia. Keď vošli, tak Hanku našli hore v spálni, ako leží na zemi. Bola v bezvedomí," opisoval udalosť otrasený  Margita. Potom sa už konečne začala akcia na jej záchranu. Policajti okamžite privolali záchrannú službu, ktorá sanitkou speváčku pred polnocou previezla do Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe na Karlovom námestí, kde ju hospitalizovali na III. internej klinike. Tam za ňou na druhý deň rovno z Košíc konečne dorazil znepokojený manžel. Hanka po ňom poslala odkaz svojim fanúšikom. "Páni doktori a vlastne celý personál robia všetko, aby som bola zase v poriadku. Verím, že je všetko na dobrej ceste a teším sa na vás," upokojovala Hanka všetkých a vliala im nádej, že bude čoskoro v poriadku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie