Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
To sú ale čudné maniere! JLo z konkurzu nemilosrdne vyrazila všetky PANNY!
Zdielať na

To sú ale čudné maniere! JLo z konkurzu nemilosrdne vyrazila všetky PANNY!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo si zamilovaná čerstvá novomanželka Jennifer Lopez (53) hrkúta so svojím manželom Benom Affleckom (50) kdesi na romantickom mieste počas ich svadobnej cesty, klebety sa šíria ďalej. JLo je opäť v centre zájmu, a tak nečudo, že snáď každý, kto sa o niečo nejdopočul, s tým ide na verejnosť. Najnovšie v relácii Just Sayin' komika Justina Martindalea niečo na JLo prezradila Heather Morris.

​Ako profesionálna tanečnica sa Morris zúčastňovala rôznych castingov, kde sa zoznámila s mnohými kolegyňami z fachu. Jedna z nich jej vraj prezradila čosi o jej účasti na castingu pre Jennifer Lopez. Týkalo sa to jej zvláštnych požiadaviek na účastníčky. Na záver driny, ktorú podstúpili tanečnice v rámci niekoľkohodinového konkurzu, sa im mala slávna speváčka poďakovať a potom položila nečakanú otázku. "Ľudia, veľmi vám ďakujem, že ste tak tvrdo makali! Ak sú tu nejaké Panny, zdvihnite ruku," vyzvala prítomné. Tie, ktoré znamenie priznali, netušili, že to pre ne znamená koniec. Lopez im oznámila, že sa majú zbaliť a odísť. Je zjavné, že Jen k znameniu, ktoré práve kraľuje na oblohe zhruba od 23. augusta až do 22. septembra, neprejavuje veľké sympatie.

"Väčšinou na tanečnom konkurze nedostanete zaplatené, ste tam od desiatej ráno a konkurz trvá do šiestej večer," súcitli Morris, so sklamanými účastníčkami v znamení Panny, hoci ona je Vodnár. Ktovie, či Lopez radil nejaký astrológ, alebo v tom zohralo rolu aj jej neúspešné manželstvo z rokov 2004 až 2014 so spevákom Marcom Anthonym (53), s ktorým má dve deti, už štrnásťročné dvojčatá, Emme a Max. Jeho znamenie je práve Panna. Súčasný manžel JLo, Ben Affleck, je rovnako ako ona Lev a 15. augusta sa dožil jubilejnej päťdesiatky. 

Nahliadnite do zákulisia tanečných tréningov speváčky JLo:

Justin Martindale sa Morris pre istotu spýtal na potvrdenie, či je tento príbeh ozaj pravdivý. "Je to síce z počutia, ale je to pravda," vypovedala. "Keď niečo povie jeden človek, môže to byť pravda, ale keď niečo povie viac ľudí... je to ako: 'Aha, to sa fakt stalo'," myslí si. Zároveň ale Morris pripustila, že tento príbeh mohla "pokaziť" a že mohlo ísť o iné astrologické znamenie a JLo sa to osobne tanečníc ani nespýtala. Nuž, hviezdne maniere sa môže prejavovať aj takto, a Lopez si pri svojej sláve môže skutočne vyberať aj na základe malicherností. Hoci to skutočne nie je ani fér, ani sympatické.

Aj exmanžel JLo, spevák Marc Anthony sa narodil v znamení Panny, ktovie, či je práve to dôvodom na jej averziu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marc Anthony (@marcanthony)

V tomto podcaste tanečnica klebetila o JLo:

Súvisiace články

Najčítanejšie