Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Fakt to spravil?! Mirgovej 7-ročný syn šokoval vlastnú mamu a tisícku ľudí k tomu!
Zdielať na

Fakt to spravil?! Mirgovej 7-ročný syn šokoval vlastnú mamu a tisícku ľudí k tomu!

Archívna reportáž

Dominika Mirgová (30) patrí medzi tých pár účastníkov rôznych speváckych či talentových súťatí, ktorí chopili šancu za pačesy a už ju nepustili. Je to už 15 rokov, čo skončila v sútaži na úctyhodnom druhom mieste a odvtedy chrlí pesničku za pesničkou. No nielen to, prekvapivo si našla v roku 2015 čas aj na svadbu, a v rovnakom roku priviedla na svet aj svoje prvé dieťa.

​Dominika musí byť povahou skutočne ako pitbull - keď sa do niečoho zahryzne, tak nepustí. Tak je to s jej kariérou, ale napríklad aj s figúrou, keď pred pár rokmi dramaticky schudla a už kilá naspäť nepustila. A rovnako vytrvalo drží aj svoju rodinu - ako sa aktuálne pochválila aj fotkou s manželom Petrom Zvolenským, s ktorým oslávili práve 22. augusta siedme výročia a stále im to zjavne klape. 

No ešte pár mesiacov predtým, ako sa vzali, sa im pritrafilo v živote čosi ešte dôležitejšie - stali sa rodičmi chlapčeka, ktorý dostal meno po otcovi. Z bábätka je už veľký školák, no stalo sa ešte čosi, čo azda v takom skorom veku nečakala ani jeho mama.

Mirgovej syn vie byť aj pekný kvietok:

​Ako sa aktuálne pochválila na Instagrame, jej Peťko je totiž veľký šoumen, ktorý nemá slovo tréma v slovníku. "Asi začnem mať predskokana na koncertoch. Nikto ho nenútil, sám sa obliekol, nageloval a oznámil, že 'mami, dnes idem s tebou aj ja'. Milujem to stvorenie," napísala Dominika k videjku z koncertu v Galante, kde sa Petrík smelo chopil mikrofónu a početnému davu zarepoval.

A aby to nebolo také jednoduché, vybral si pesničku vo francúzštine. Mirgová as už nezverila, či Peťko nebodaj vie aj naozaj po francúzsky, ale treba uznať, že minimálne foneticky sa trafial veľmi podarene. Nedá sa nič robiť, opäť sa raz potvrdilo staré známe o tom jablku, čo nepadá ďaleko od stromu. Škoda k nemu nepridať ešte druhé, súdiac aj podľa nadšených komentárov na margo Peťkovho rozkošného vystúpenia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie