Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Veľká udalosť pre Daru! Prvá SVADBA v Taliansku!
Zdielať na

Veľká udalosť pre Daru! Prvá SVADBA v Taliansku!

Archívna reportáž

Je to už niečo vyše roka, čo stretla Dara Rolins (49) po rozchode s Rytmusom opäť lásku. A nielen tak hocijakú, je to láska ako hrom s mega hviezdou zo sveta futbalu, s držiteľom Zlatej lopty a viceprezidentom úspešného talianskeho futbalového klubu Juventus Turín, Pavlom Nedvědom (49). No jej život je už rok rozpoltený.

​Pavol totiž nemôže, a zrejme ani nechce, opustiť lukratívnu pozíciu vo futbalovom klube, pracovné povinnosti mu však neumožňujú z Turína odísť. Dara má, naopak, pevnú fanúšikovskú základňu, a vďaka tomu aj celý príjem, v priestore Česka a Slovenska, preto by bol holý nerozum odísť za Nedvědom do Talianska.

Neostáva im tak nič iné, ako vzťah na diaľku. Či lepšie povedané, vzťah raz tu, raz tam. Skutočne sa nedá povedať, žeby sa videli len občas, Dara každú chvíľu zdieľa spoločné fotky z rôznych kútov sveta, napríklad za ostatné mesiace to boli Maldivy či Los Angeles, a spolu sú aj teraz. No tentokrát to bolo jednoduchšie a bližšie - Dara jednoducho zavítala do Turína, domov k svojmu milému. 

Ešte na jar minulého roku Dara o láske hovorila len obrazne:

​Na veľké prekvapenie ale neprišla sama. Vzala so sebou celú partičku jej tanečníc, ktoré to ale nemajú len ako štedrý teambuilding, ale prišli aj makať. A to rovno na svadbu! Žiaľ, zatiaľ nie Darinu. "Nie je to prvýkrát, čo hráme v zahraničí, ale je to prvýkrát, čo hráme tu, v Taliansku, na slovenskej svadbe," prezradila Dara pri fotke s "jej" dievčatami.

Instagram/DR

​Garde robil veselej skupinke mladých krásavíc aj Paolo a ako je jasné z krátkeho videjka, práve jeho prítomnosť spôsobila rozruch aj v istej reštaurácii, kam sa celá početná parita vybrala.A čo by to bolo za hostiteľa, viceprezidenta klubu, keby dievčatám nezariadil VIP vstupenky na futbalový zápas. Je celkom jasné, že sa perfektne bavili, ostáva už len dúfať, že Daru slovenská svadba v Taliansku inšpiruje k podobnému kroku s Pavlom. 

Dara a jej "sestry" v Taliansku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie