Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nie 70 sukien, ale 70 párov topánok! Moderátorka priznala túto posadnutosť!
Zdielať na

Nie 70 sukien, ale 70 párov topánok! Moderátorka priznala túto posadnutosť!

Zdroj: Instagram/Gabriela Partyšová

Pohľadnej moderátorke, speváčke aj herečke, ktorá sa vyznačuje záľubou v luxuse aj elegantnými outfitmi, Gabriele Partyšovej (44), osud rozhodne doprial takmer všetko, čo si len mohla kedy priať. Je televíznou stálicou, dopraje si skvelé dovolenky, obdivujú ju muži aj ženy, nechýba ani na mnohých významných spoločenských podujatiach, kde môže predviesť svoju vyberanú garderóbu doplnenú originálnymi topánkami aj neprehliadnuteľnými doplnkami. To všetko sa na jej závidenia hodnej štíhlej postave pekne vyníma, čoho si je, pochopiteľne, aj vedomá.

​Aj keď to Partyšovej vo vzťahoch s mužmi zatiaľ veľmi nevychádzalo, vždy si aspoň naplno užívala všetko, čo jej poskytovali. Pre zámožných mužov mala vždy slabosť. Po exmanželovi Josefovi Koktovi (65), s ktorým má syna, získala po ich rozvode nielen ich spoločne postavený rozhľahlý dom so záhradou, ale aj prázdninový dom na Floride. On sám sa ale dostal do finančného krachu a dlhov potom, ako veľmi zle zainvestoval. Možno aj to ho viedlo k neverám s inými ženami, ako aj s oveľa mladšou Ornellou Štikovou (29), s ktorou počal dieťa, čo sa rýchlo rozkríklo. To inak tolerantná Gabriela, ktorá nebola tiež žiadne neviniatko, neuniesla a ich manželstvo ukončili. Kokta sa neskôr s Ornellou oženil a majú spolu už tri deti.

​Ani druhé manželstvo s rozvedným multimilíonárom Danielom Farnbauerom (45) jej nevyšlo. Vrátil sa po čase späť k svojej exmanželke. Samota jej vraj vyhovuje, aj keď si flirty s mužmi stále neodpustí, ako aj nedávno v júni s režisérom Matějom Liškom (43). Nemá ani deti, o to viac sa môže sústrediť na starostlivosť o seba a svoje outfity.  "Veľmi sa mi páčia klobúky. Aj keď ich nenosím tak často, chcem ich nosiť. A milujem krásne topánky! Mám kamarátku, ktorá navrhuje krásne šperky a rôzne topánky. Takže všetky topánky, či už zimné alebo letné, mám od nej. Je taká šikovná a milujem ju," priznala Partyšová v rozhovore pre Sedmičku s tým, že len topánok má zhruba sedemdesiat párov. Nemá už ich ani kde uskladniť, ale nedokáže sa vraj s nimi rozlúčiť. Oblečenie si necháva šiť na mieru, pričom si potrpí najmä na košele. 

Gabriela sa okrem moderovania a herectva venuje aj spevu, vypočujte si jej pieseň Samotářka: 

Na Gábine pri jej neveľkej výške vidieť každé kilo navyše, čoho si je vedomá, a preto prísne dbá na udržiavaní jej štíhlosti. Každodenne cvičí na stacionárnom bicykli a chodí aj na prechádzky do prírody. "Motivujem ľudí aj na sociálnych sieťach. Mám tam výzvu - 100 dní na cestách. Vyzývam ľudí, aby sa hýbali 100 dní v rade. Jedinou výhovorkou je choroba. Stačí polhodina každý deň. To zahŕňa aj prechádzky so psom. Je to akýkoľvek druh pohybu. Ak sa človek hýbe, môže jesť normálne a stále chudnúť," prezradila jej spôsob životného štýlu, ktorý odporúča každému, no je pomerne ďaleko od pravdy. Najdôležitejšia je zdravá, vyvážená strava, a aj Gábina si sleduje jedálniček, aj keď si ako labužníčka občas dopraje tučné syry, salámu aj červené mäso. Aby nemala výčitky, kalórie potom spaľuje na eliptickom trenažéri a na jej postave sa to aj pozitívne odráža. Ale či je skutočne tak šťastná bez vlastnej rodiny, to vie len ona.

Gabriela sa okrem klasických športov venuje aj golfu:

Súvisiace články

Najčítanejšie