Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Omyl alebo zámer?! Hviezdny muzikant zverejnil fotku svojho penisu!
Zdielať na

Omyl alebo zámer?! Hviezdny muzikant zverejnil fotku svojho penisu!

Zdroj: instagram/TL

Rocker sa prosto nezaprie! Okrem toho, je hviezdou heavymetalovej kapely Mötley Crüe, sa Tommy Lee (59) preslávil sa aj vzťahom s Pamelou Anderson a ich spoločným pornovideom z domácej zbierky, ktoré "nemalo uniknúť". Krátko boli manželmi a zo vzťahu sa narodili dvaja synovia. Tommy Lee nemal ku škandálom nikdy ďaleko, Pamela ho obvinila aj z násilností, no rovnako pútal pozornosť častým odhaľovaním, aj počas koncertov.

​Kým fanúšikovia kapely Mötley Crüe boli na Tommyho praktiky zvyknutí a jeho odhalené prirodzenie považovali pomaly za pevnú súčasť koncertov, iní si pozreli nechvalne známe videjko s Pamelou, no ešte stále bolo na svete dosť ľudí, ktorí penis rockera, našťastie, nevideli. No to sa vo štvrtok pre mnohých zmenilo.

Tommy Lee poriadne šokoval svojich priaznivcov na sociálnych sieťach, keď na Instagrame zverejnil fotografiu, na ktorej je nahý. A nielen tak nejako z diaľky, ale v podstate išlo o priamy záber na jeho prirodzenie. Rocker podľa všetkého sedel na okraji vírivky a k fotke jeho potetovaného tela s intímnym detailom napísal len: "Ooooopppsss."

Pozrite sa, ako si Tommy Lee žije:

Pod Leeho fotografiou sa rýchlo objavili prekvapené komentáre, pričom jeden z nich napísal: "Nemáš už 59? Toto je jednoducho strašidelné." Medzi ďalšími komentármi sa objavilo: "Zamysli sa nad tým, koľko detí ťa sleduje", "Toto nemôžeš zverejniť na Instagrame" a "Potrebujem, aby mi pomohli s vybielením očí". 

instagram/TL

​No pravdou je, že časom začali prevažovať pobavené komentáre, a v diskusiách na sociálnych sieťach aj priaznivé vyjadrenia. Zrejme najmä od tých, ktorí by od Tommyho presne takéto niečo čakali. No reakcia prišla aj od jeho manželky, známej influencerky Brittany Furlan (35). Tá napísala vtipno-zdesené: "Och, môj bože!" Fotka, pochopiteľne zakrátko zmizla, no ako je v dobe internetu a sociálnych sietí pravidlom, v skutočnosti zo sveta rozhodne nezmizne a bude kolovať navždy. To ale Tommyho iste nepáli, naopak, azda chcel presne to dosiahnuť.

Tommy bol zjavne v ráži, v téme pokračoval aj vtipom s textom: "Ako cez tú malú vec dýchaš?"

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tommy Lee (@tommylee)

Súvisiace články

Najčítanejšie