Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brat Agáty Hanychovej volá o pomoc: Ukradnuté dedičstvo!
Zdielať na

Brat Agáty Hanychovej volá o pomoc: Ukradnuté dedičstvo!

Zdroj: Instagram/AH

Rodina herečky Veroniky Žilkovej sa od začiatku príchodu utečencov z vojnou postihnutej Ukrajiny veľmi angažovala v ich prospech. Dokonca si pár z nich Veronika nasťahovala aj do svojho domu a zdieľala s nimi ich problémy a bolesť, čo jej pomáhalo zabúdať na vlastné trápenie v súvislosti s rozchodom so Stropnickým, aj s chorým synom Cyrilom. V čase, keď na Ukrajinu vtrhli ruské vojská, postihol jej syna srdcový kolaps a v nemocnici strávil tri týždne. Našťastie sa z toho vystrábil a mal by byť v poriadku. Teraz ho však trápi iný problém.

​V marci, keď Veronika Žilková venovala veľa času ukrajinským utečencom, požičal Cyril Navrátil (32) jednej z nich na vystúpenie rodinné dedičstvo - priečnu flautu. Doteraz ju späť ale nedostal, čo ho podnietilo k tomu, aby o tom zdieľal krátku správu na Instagrame so svojími sledovateľmi. "Poznáte túto slečnu? Dňa 31. 3. som jej požičal rodinnú priečnu flautu na koncert pre ukrajinských vojakov. Na koncert neprišla. Od tej doby sa vyhýba stretnutiu," zveril sa so svojím problémom Cyril a pripojil aj fotografiu ukrajinského dievčaťa.  

Zrejme hneď na to dostal nejaké lajky, možno to podaktorí nesprávne pochopili, že má o ňu záujem, lebo sa mu páči. Preto Cyril zdôraznil  radšej "polopatisticky" o čo ide: "Hľadá sa pre prechovávanie cudzieho majetku! Ďakujem za zdieľanie". Situácia sa začala meniť, keď sa mu asi ozvala samotná dievčina. Už po pár minútach preto pridal do svojho statusu novú informáciu. "Komunikuje. Ale odmieta priniesť flautu do divadla Broadway. Včera som na ňu čakal 30 minút na mieste, ktoré som navrhol deň predtým," opísal zvláštnu situáciu.

Aj Cyril je umelec, venuje sa poézii:

Svojmu nevlastnému bratovi sa podujala pomôcť aj Agáta Hanychová. Fotografiu nezodpovednej dievčiny zdieľala v instastories. Pri veľkom počte jej sledovateľov je šanca, že pod tlakom požičanú flautu vráti, azda väčšia. Zjavne Cyrilovi na flaute veľmi záleží, veď ako spomínal, patrí k rodinným cennostiam, a tak ani nečudo. Je možné, že je cenná aj vzhľadom na jej históriu, ale o tej, ani o jej cene sa Cyril, pochopiteľne, nezmienil. Ktovie, či sa konečne pohne svedomie ukrajinskej migrantky a požičanú flautu vráti. 

Mladá Ukrajinka síce s Cyrilom komunikuje, ale vraj odmieta flautu vrátiť:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie