Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéra zosnulej Olivie Newton-John riešila problémy aj plastikami! TAKTO znie jej posledný odkaz matke!
Zdielať na

Dcéra zosnulej Olivie Newton-John riešila problémy aj plastikami! TAKTO znie jej posledný odkaz matke!

Archívna reportáž

Slávna herečka a speváčka Olivia Newton-John (✝73) odišla po dlhom a ťazkom boji s rakovinou v pondelok ráno na večnosť. Boli pri nej jej najbližší, vrátane jej jedinej dcéry Chloe Lattanzi (36). Pre tú bol odchod milovanej mamy veľkou ranou. Boli si veľmi blízke, Chloe išla v maminých stopách a stala sa speváčkou, aj keď zostala vždy v jej tieni. Minulý rok nahrali spolu pieseň Window In The Wall. Práve tú zdieľala Chloe na druhý deň po skone mamy v klipe na sociálnej sieti.

V zdieľanom videu vidno, čo sa dialo v zákulisí počas jej nahrávania v štúdiu. Dojemné zábery boli najmä tie, ako mama s dcérou sedia na gauči a objímajú sa, pričom sa srdečne smejú. Pieseň, ktorá vyšla minulý rok, je aj akousi "hymnou, zameranou na zjednotenie a uzdravenie". Vyjadrila sa k nej vtedy aj samotná Olivia. "Vždy ma viac bavilo spievať duety ako spievať sama, a keď som prvýkrát počula túto pieseň, hneď som vedela, že ju chcem spievať so svojou dcérou Chloe," uviedla spokojná mama. "Text a melódia so mnou naozaj rezonovali a dúfala som, že Chloe to bude cítiť rovnako - a našťastie to tak bolo!" povedala nadšená Olivia, ktorej slávu však Chloe zrejme nedosiahne.

Pre Chloe bola pieseň veľkým darom a veľkolepým zážitkom. Mama bola pre ňu vždy najviac, obdivovala ju a milovala. "Si môj maják, mami. Môj prístav bezpečia. Moje celé srdce," píše vo svojom bolestnom, poslednom vyznaní. "Bolo mi cťou, a stále je, že som bola tvojím dieťaťom a najlepšou kamarátkou. Si anjel na Zemi a všetci, ktorých si sa dotkla, boli požehnaní. Navždy ťa budem milovať, moja darkyňa života, moja učiteľka, mamička," vyznala sa z veľkej lásky k zosnulej mame. 

Chloe so svojou slávnou mamou naspievala dojemný duet s názvom Window In The Wall: 

Byť dieťaťom superhviezdy ale nebýva obvykle ľahké, čo bol aj prípad Chloe. Jej životná cesta bola poznačená mnohými vzostupmi aj pádmi. Hoci zdedila talent po rodičoch, nedokázala sa presadiť. Trpela príjmom potravy aj psychickou labilitou a svoju túžbu po dokonalosti riešila už od ranej mladosti aj mnohými plastikami. Niektoré ale vraj veľmi ľutuje, ba priam až nenávidí. Neskôr podstúpila ich opravy. Olivia stála vždy pri nej. "Mama podporovala moje rozhodnutia o operáciách, pretože vedela, aká som bola predtým nešťastná," spomínala Chloe, ktorá je už roky striktne na strane prírodnej medicíny a dokonca sa odmietla zaočkovať aj proti covidu. Toto nastavenie podľa nej kedysi zachránilo aj život jej mamy, a skutočne treba uznať, že Olivia žila s rakovinou šokujúcich 30 rokov. 

Chloé mala so svojou mamou veľmi blízky a vrúcny vzťah:

Súvisiace články

Najčítanejšie