Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dokonalá! Sotva tri mesiace po pôrode sa Rihanna predviedla v sexi spodnej bielizni!
Zdielať na

Dokonalá! Sotva tri mesiace po pôrode sa Rihanna predviedla v sexi spodnej bielizni!

Archívna reportáž

Odkedy si Rihanna vytvorila svoju vlastnú značku spodnej bielizne, spev sa u nej dostal na vedľajšiu koľaj. Práve jej predaj tvorí najväčšiu časť speváčkiných zárobkov a navyše ju to aj veľmi baví. Už od detstva sa na Barbadose venovala predaju tovaru s oblečením, aj keď len v otcovom pouličnom stánku. Teraz sa jej spodná bielizeň predáva v luxusných obchodoch a na prehliadkach ju predvádzajú tie najvychytenejšie modelky. Ale tou najlepšou reklamou je ona sama. Po troch mesiacoch od pôrodu synčeka sa po prvýkrát predviedla vyzlečená iba do spodnej bielizne vlastnej značky v červenej farbe vo veľmi sexi pózach.

​Hoci počas tehotenstva, odkedy ho priznala, mala snáď vždy odhalené bruško, po pôrode sa veľmi neukazovala, a keď už, tak sa halila do širokých outfitov tmavých farieb. No prípadné tehotenské kilá navyše už šli dolu aj vďaka diétnej strave, ktorú pre ňu pripravuje jej osobná kuchárka. Správne zložený jedálny lístok pomáha Rihanne udržať si energiu počas celého dňa. Dobrej volenej strave vďačí aj za svoju žiarivú pleť a pevné zdravie. Rada konzumuje jedlá plné barbadoských a guayanských chutí, na ktorých vyrastala ako dieťa. Pravidelne si dopraje všetky druhy mäsa, hydinu a ryby. Dbá aj na to, aby jedla veľa zeleniny.

Debbie Solomon pre ňu pripravuje množstvo jedál z Karibiku. Dokonca s Rihannou cestuje, aby mala vždy navarené svoje obľúbené jedlá. Rihanna nepatrí medzi vychudnuté ženy, rada vystavuje na obdiv svoje plné krivky, a preto aj medzi jej modelmi bielizne sú mnohé určené pre ženy, ktoré majú väčšie veľkosti, čo zaručilo obľúbenosť jej značky u všetkých postáv.  Vo svete sa celkovo začali presadzovať značky, ktoré sa zameriavajú vo svojich kampaniach na prirodzenosť žien a ich krivky. 

Pripomeňte si Rihannu ešte ako mladé dievča v jednom z jej prvých hitov s názvom If It's Lovin That You Want: 

Rihanna sa veľmi rýchlo chopila príležitosti a so svojou značkou vystrelila hneď v roku 2018, kedy s ňou začala, celkom na vrchol, ako sa jej to podarilo aj so spevom jej výrazne rytmických piesní. Jednoducho povedané, táto ambiciózna barbadoská dievčina z chudobnej rodiny sa narodila pod šťastnou hviezdou. Teraz patrí medzi najbohatšie ženy sveta a je úplne najbohatšou speváčkou, keď jej majetok prekročil miliardu dolárov. Stala sa už aj matkou a môže si dovoliť leňošenie bez stresov a užívať si synčeka. Všetko v biznise má už dobre zabehané, ale na to, aby propagovala výrobky svojej značky, si vždy čas nájde. O svojom súkromí a vzťahu s raperom  A$AP Rockym, vlastným menom Rakim Mayersom (33), ale nedáva verejnosti vedieť takmer nič. Nevie sa ani, aké meno dali ich synčekovi, ktorý sa narodil v máji na Barbadose. Azda ho jedného dňa svetu ukáže, zatiaľ si musia jej fanúšikovia vystačiť s jej krivkami.

Rihanna sa ukázala svoje ženské krivky vo vlastnej kolekcii spodnej bielizne:

Súvisiace články

Najčítanejšie