Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozvod! Žilková šokuje požiadavkou na Stropnického, väčšina matiek chce presný opak!
Zdielať na

Rozvod! Žilková šokuje požiadavkou na Stropnického, väčšina matiek chce presný opak!

Zdroj: Instagram/AH

Hoci takto pred rokom nič nenasvedčovalo tomu, že by sa niečo vážne dialo v manželskom vzťahu Veroniky Žilkovej (60) a Martina Stropnického (65), dnes je už na spadnutie ich rozvodové konanie. Je síce pravdou, že manželstvo muselo fungovať na diaľku, keďže Stropnický je veľvyslancom v Izraeli a Žilková sa rozhodla počas pandémie ostať v Prahe, kde sa stará o svoju vyše deväťdesiatročnú mamu, ale oficiálne sa ani jeden nesťažoval. Aj keď Veronika nedávno priznala, že dostala viackrát avízo o nejakej žene v jeho blízkosti, po tom, ako to Martin poprel, nevenovala tomu pozornosť. V zime ju aj ich dcéru pozval na romantický výlet do Dubaja, a potom prišiel šok.

​Práve dcéra Kordula (16) niečo predsa len vycítila, keď sa mame v lietadle späť zverila s pocitom, akoby sa s nimi otec lúčil. A ako sa behom týždňa mohla Veronika presvedčiť, mala pravdu. Stropnický ju informoval e-mailom, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza. Dôvodom má byť mladá pracovníčka veľvyslanectva v Tel Avive, s ktorou sa zblížil viac, ako by to bolo vhodné, už aj vzhľadom na jeho funkciu a postavenie. Ešte skôr, ako dôjde k rozvodovému konaniu, čaká Veroniku súd kvôli Kordule. "Čoskoro prebehne súd o striedavú starostlivosť," informovala herečka Blesk.cz. No prekvapivé je, že by Žilková chcela, aby mali so Stropnickým ich neplnoletú dcéru v striedavej starostlivosti. Obvykle sú to skôr otcovia, ktorí také niečo žiadajú a mnohé matky z predstavy, že dieťa nebudú mať polovicu mesiaca doma, nie sú nadšené a chcú ho mať v plnej starostlivosti. U Stropnických je to naopak - o striedavku nemá veľvyslanec záujem.

"Predĺžil si pobyt v Izraeli o rok. Ak je vo veku 65 rokov presvedčený, že dcéra ho nepotrebuje v pravidelnom osobnom styku, nemôžete jeho názor zmeniť na súde. Ale za pokus to stojí," myslí si herečka. "Pre dcéry je otec dôležitejší ako matka," uvažuje aj na základe vlastných skúseností, keď vraj ešte stále v myšlienkach žiada o radu svojho otca. "Viete, obdivujem otca, akým je Janek Ledecký, ktorý na úkor svojho času podporuje svoju dcéru od detstva a stojí za jej úspechom. Nepotrebujem, aby jej pripravoval otec desiatu. Potrebuje jeho mužskú pomoc a podporu, napríklad v športe," argumentuje Žilková. Ona sa svojim dcéram venuje ako sa len dá.

Veronika Žilková trávi najviac času so svojimi dcérami Kordulou, Agátou a vnučkou Miou. To isté však očakáva aj od otcov svojich detí:

Do krásneho španielskeho letoviska pozval Agátu Hanychovú, Žilkovej staršiu dcéru, Jaromír Soukup, aby si užili súkromie počas ich rozvíjajúceho sa vzťahu. No rád vyhovel ale aj jej žiadosti, aby pozval aj jej mamu a sestru Kordulu. On sám krátko po ich príchode odletel do Prahy a dievčatá si mohli dopriať spoločné chvíle samy pre seba. Veronika si nemôže Soukupa vynachváliť. "Po odchode manžela sa mi otvorili nové cesty. Našla som nové priateľstvá a rodina sa rozšírila o nových členov," zverila sa s radosťou. Okrem Soukupa do rodiny radí aj jeho syna Lukáša, ktorého si vraj veľmi obľúbila Agátina dcéra Mia a berie ho ako veľkého brata. Aj ten bol s nimi v Marbelle. Miesto po Stropnickom a jeho deťoch sa teda zapĺňa. Na svadbu jeho dcéry ich nepozvali a ani im to neoznámili. Zdá sa, že veľvyslancovi to síce možno v politike ide, ale ľudsky jeho charakter značne pokrivkáva.

Veronika Žilková s dcérami Agátou a Kordulou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie