Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bolestivá procedúra! Kardashianka priznala, že dokonalé bruško nemá celkom prirodzene!
Zdielať na

Bolestivá procedúra! Kardashianka priznala, že dokonalé bruško nemá celkom prirodzene!

Archívna reportáž

Hviezda reality šou Kim Kardashian (41) nedávno priznala, že jej snaha o dokonalé telo nie je zadarmo a nestačia na to ani diéty a cvičenie. Na jej šťastie má dosť peňazí, aby si dopriala všetky procedúry sveta. A neváha pre ne aj trpieť.

Kim otvorene prehovorila o tom, že podstúpila aj laserovú liečbu Morpheus na spevnenie brušných svalov a odstránenie tuku. Na Instagrame opísala túto skúsenosť ako "game changer", teda niečo prevratné, a tiež priznala, že sa nevyhla bolesti. Zdieľala aj fotografiu svojho nepekne začervenaného brucha po tomto zákroku, ktorý podstúpila minulý týždeň na nechirurgickej klinike krásy v Beverly Hills.

​Nie je to prvýkrát, čo matka štyroch detí podstúpila rádiofrekvenčné ošetrenie. Už pred rokom zdieľala fotografie po absolvovaní ošetrenie tváre u neho mikroihličkami Potenza, ako vtedy informoval Mail Online. Kardashian si na svojom vzhľade, ktorý jej zarába milióny, pochopiteľne dá záležať."Naozaj mi záleží na tom, aby som vyzerala dobre," uviedla kráska, ktorá sa na seba z mladosti už poriadne ani nepodobá. "Záleží mi na tom asi viac ako 90 percentám ľudí na tejto planéte. Ale nie je ľahké sa udržiavať, keď ste mama a na konci dňa ste vyčerpaná, alebo k tomu trebárs aj chodíte do školy," vysvetľovala Kim, ktorá si nedávno naplnila svoje ambície aj získaním titulu právničky po úspešnom ukončení študia.

Morpheus je pomerne nová metóda zákroku laserovým prístrojom, schválená v USA v auguste 2020 na základe priaznivých výsledkov bezpečnosti a účinnosti pri tvarovaní tukových štruktúr celého tela, ako aj pevnosti pokožky. Podľa spoločnosti, ktorá stojí za týmto laserom, ide o minimálne invazívny zákrok, pri ktorom sa na vyhladenie a vypnutie pokožky používajú mikroihličky a rádiofrekvencia. "Myslím, že je to môj obľúbený laser, ale je to bolestivé, no stojí to za to," pochvaľuje si Kardashian výsledok po použití prístroja.   

Kim si k dokonalej postave pomohla aj šikovnými rukami plastických chirurgov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

"Som zmierená s tým, že nie som dokonalá a nikdy som nebola. Ale to, že starnem, neznamená, že sa o to prestanem snažiť. Raz ale dospejete do štádia, keď si poviete, že zdravie je prednejšie," odkázala svojim sledovateľom Kim. Za posledný rok vraj schudla 21 kíl a zatiaľ neplánuje zhodiť viac. Naďalej ale pokračuje v naozaj zdravom stravovaní a ako vidieť aj udržiavaní sa za pomoci prístrojov. K dobrej kondičke už ale nebude prispievať jej o 12 rokov mladší milenec, komik Pete Davidson. Cez víkend totiž vyšlo najavo, že sa párik po 9 mesiacoch rozišiel.

Na prvý pohľad je jasné, že muselo ísť o bolestivý zákrok:

Instagram/KK

Súvisiace články

Najčítanejšie