Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Je ďalšia na rade?! Okolo Miley Cyrus pôsobí rovnaký tím, ktorý prispel k zničeniu Britney!
Zdielať na

Je ďalšia na rade?! Okolo Miley Cyrus pôsobí rovnaký tím, ktorý prispel k zničeniu Britney!

Archívna reportáž

Filmové a spevácke superhviezdy sú pod neustálou kontrolou svojich ochrankárov. V rámci davového šialenstva ich fanúšikov je to iste pochopiteľné, ale ako sa jasne ukázalo v prípade speváckej hviezdy Britney Spears (40), môže to byť pre samotnú hviezdu aj kontraproduktívne. Ešte vlani vyšli najavo nekalé praktiky jej tímu z firmy Black Box Security, ktorý sa mal starať o jej bezpečnosť, ale zašiel až príliš ďaleko, ako prezradil jeho bývalý vysokopostavený zamestnanec Alex Vlasov. O to prekvapujúcejšie je zistenie, že rovnaká firma sa stará o bezpečnosť aj inej hviezdnej speváčky, Miley Cyrus (29).

​Túto spoločnosť si vybral otec Britney Spears, aby počas jeho opatrovníctva dcéry sledovala každý jej krok až do absurdity. Niečo o izraelskej firme, ktorá sa môže pochváliť, že v jej radoch sú absolventi elitných jednotiek IDF, a ktorá Britney pozorne v rokoch 2012 až 2021 sledovala, vrátane nahrávania jej súkromných rozhovorov, prezradil minulý rok v rámci súdneho sporu Britney o zbavenie opatrovníctva jej otca jeden z nich, bývalý vysokopostavený zamestnanec Alex Vlasov. Na podporu svojich tvrdení poslal novinám screenshoty e-mailov, textových správ a tajne nahraných zvukových záznamov z obdobia deviatich rokov, počas ktorých pracoval ako operačný a bezpečnostný manažér spoločnosti.

Alex Vlasov uviedol pre denník New York Times v súvislosti s jeho dokumentárnym filmom "Controlling Britney Spears", ktorý vyšiel minulý rok, že nepretržité sledovanie speváčky pomohlo viacerým ľuďom zapojeným do jej opatrovníctva, a najmä jej otcovi. "Naozaj mi to pripomínalo niekoho, kto bol vo väzení. A ochranka sa dostala do pozície, že v podstate bola väzenskou strážou," konštatoval.

Miley podporovala Britney v jej boji o slobodu:

​Vlasov prezradil, že aj spálňa Spears bola odpočúvaná a Black Box sa cez iPad prihlásil do účtu iCloud Spearsovej, aby získal prístup k jej textovým správam, telefonickým hovorom, fotografiám, histórii vyhľadávania a ďalším údajom. Edan Yemini, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti, požiadal Vlasova, aby nahraný obsah poslal aj otcovi Britney a Robinovi Greenhillovi zo spoločnosti, ktorá bola manažovala majetok speváčky. Tieto informácie niekedy používali na jej kontrolu, uviedol Vlasov. Ale právni zástupcovia Greenhilla, ktorý realizoval platby spoločnosti Black Box, obvinenia popierajú a tvrdia, že ich spoločnosť bola zapojená v prípade len do tej miery, o ktorú požiadala samotná Britney Spears.

Miley nemôže spraviť bez ochranky ani krok:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus)

Vlasov prezradil okrem iného aj to, že ho nútili, aby podal speváčke veľké množstvo tabletiek počas jej núteného pobytu na psychiatrii. Viaceré hollywoodske hviezdy sa preto od tejto firmy dištancovali, ale medzi ne nepatrí rodina Kardashian, Lana del Ray, ani Miley Cyrus, ktorej matka Tish firmu verejne velebí na sociálnej sieti. Miley pritom stráži presne ten istý ochrankár, ktorý je negatívne spájaný s Britney, fanúšikovia Cyrus preto vyslovili obavy, či nečaká speváčku podobný osud. Miley pritom dávala jasne najavo podporu #freebritney, o to zvláštnejšie sa zdá byť, žeby nevedela, čo za človeka je jej aktuálne takmer neustále za chrbtom.

Zdá sa, že Miley podobný osud ako Britney nečaká, s mamou sú najlepšie kamarátky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tish Cyrus (@tishcyrus)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie