Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO keď si prečíta Nedvěd! Dara otvorene priznala, ČO je medzi nimi!
Zdielať na

TOTO keď si prečíta Nedvěd! Dara otvorene priznala, ČO je medzi nimi!

Archívna reportáž

Nebude vôbec prehnané tvrdiť, že speváčka Dara Rolins (49) nikdy nevyzerala tak šťastne, ako odvtedy, čo sa dala dokopy s futbalovou hviezdou, Pavlom Nedvědom (49). Hoci je už 40 rokov hviezdou prvej veľkosti, na vzťahy s mužmi šťastie nemala. Po poslednom rozchode s Rytmusom, s ktorým to vyzeralo veľmi nádejne, zostala dlhšiu dobu sama bez vážnejšieho vzťahu. Terno v podobe Nedvěda už zrejme nikto, vrátane nej, nečakal. Svojej príležitosti sa chopila naplno a prežíva s ním podľa všetkého najromantickejšie chvíle života. Napokon, ódy na jej vzťah spieva aj ona sama.

​Skoro by mohol niekto namietať, že sa Dara Nedvědom priam vychvaľuje, čo je ale aj pochopiteľné. Pavel by si mohol vyberať spomedzi davu obdivovateliek, ktorú by len chcel, ale on si vyvolil práve ju. Na druhej strane, v jej prípade je to rovnaký prípad, tiež o nej mnohí muži snívajú. Nie je tajomstvom, že pre speváčku mal slabosť už roky. Na rozdiel od Dary si pamätá na ich prvé stretnutie ešte v roku 2010, keď boli obaja patrónmi pražského polmaratónu, kde mali spolu pózovať pre fotografov. "Na to fotenie si vôbec nepamätám. Ale je to vtipné. Pre Pavla je jedenástka osudové číslo, mal ju na drese," povedala pred časom. Ale odvtedy dostávala od neho roky k narodeninám kyticu na znak jeho obdivu. Práve na to si spomenula, keď vlani potrebovala niečo vybaviť kvôli svojmu biznisu v Taliansku. Pri ich prvom stretnutí, ktorému pomohli ich spoloční známi, sa vraj "zachvela zem", ako sa vyjadrila.

Odvtedy Dara pravidelne pendluje medzi Prahou a Turínom, kde pôsobí a býva Pavel. Dara je zamilovaná po uši a nedbá používať ani islné slová a verejné vyznania. Vďaka Nedvědovi vraj spoznala úplne nový rozmer lásky. "Tú, ktorá mi chýbala v mojom srdci. Navyše pokoj. Pohodu. Ten pocit, že vedľa vás stojí naozajstný muž. Úspešný, sebavedomý, rešpektovaný. Taký, o ktorého sa dá oprieť. Čo pre mňa znamená môcť pribrzdiť. Neriešiť, nešalieť, nebyť nonstop v strehu," konštatovala otvorene, ako to medzi nimi je. 

Takto spieva o láske Dara v jednej z jej piesní:

Zato vo svojich pracovných aktivitách pribrzdila znateľne. Nechce svoju veľkú lásku zanedbať, ale taktiež nezabúda ani na svoju jedinú dcéru Lauru. Zdá sa, že sa snaží nenápadne budovať dobrý vzťah medzi oboma. Po pár romantických dňoch na Sardínii s Nedvědom zamierili za dcérou na Largo, kde dovolenkovala s partiou. A napokon aktuálne vyrazila celá nová rodinka do USA, do slnečnej Kalifornie. V Los Angeles sa stretli s Pavlom, ktorý tam už na nich čakal - išiel skôr kvôli pracovným záležitostiam. A idylka pokračuje.

Dara venuje všetok voľný čas takmer výlučne svojej dcérke Laure a Pavlovi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie