Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra Slováčka a Patrasovej šokuje! Speváčka Anička hovorí po rakovine prsníku o ADOPCII?!
Zdielať na

Dcéra Slováčka a Patrasovej šokuje! Speváčka Anička hovorí po rakovine prsníku o ADOPCII?!

Zdroj: Instagram/AS

Dcéra kontroverzných rodičov, Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79), sa kvôli ich medializovaným problémom a konfrontáciám vo vzťahu dlho veľmi trápila. Nebolo jednoduché to všetko transformovať do znesiteľnej podoby pre mimoriadne vnímavú Aničku Slováčkovú (26). Zrejme hlavne to prispelo k narušeniu jej psychickej pohody, čo možno tiež prispelo k váždnej diagnóze - rakovine prsníka. Našťastie, liečba zabrala a Anička má teraz už celkom jasné vízie.

Zrejme rodičia svojím zlým príkladom ovplyvnili aj Aničkin odťažitý prístup ku vzťahom s mužmi. Krátky čas, ešte pred chorobou, chodila s istým sympatickým mladíkom, ale potom už po jej boku nebolo vidieť nikoho. Teraz sa však v jej živote všeličo mení, čo by azda chcela vyjadriť aj zmenou účesu a farby vlasov. Veľmi jej to pristane a po skeptickom období lásku vraj už pripúšťa. "Pred rokmi som hovorila, že tá pravá láska, na ktorú sa všetci hrajú, môže byť v nejakej úprimnej a čistej väzbe a nie v tomto zničenom svete všetkých sociálnych médií, kde sa každý na niečo hrá," spomenala pre Blesk jej niekdajší postoj na podujatí VuchLADY, ktoré je o hľadaní krásy a lásky v sebe. "Ale v posledných rokoch som sa presvedčila o tom, že tá láska existuje, či už k sebe samej, alebo k ostatným," dodala s nádejou.

Partnera na lásku síce nepriznala, ale prijala by ho a dokonca prišla reč aj na deti. Anička je zatiaľ ešte stále na rodinu mladá, ale mnohé jej rovesníčky už rodinu  majú. "Keď budem mať človeka, ktorého budem mať rada, tak s ním, samozrejme, budem chcieť mať deti. Zatiaľ ma príroda k tomu nevedie, primárne je, aby som bola živá a zdravá. Nechcem sa do ničoho púšťať, pokiaľ mám čo riešiť a meniť na sebe. Ale až bude vedľa mňa niekto, s kým to bude reálne, tak nebude čo riešiť," rozumne argumentovala sympatická speváčka. No ďalšou odpoveďou poriadne prekvapila. "Viem si predstaviť, že by som mala deti aj adoptované, ak by to z nejakého dôvodu nešlo. Alebo by som aj rada k vlastným nejaké aj adoptovala, pretože tých detí, ktoré rodinu nemajú, behajú po svete miliardy..," ujasnila Slováková svoje predstavy s výrazne prestreleným číslom.

Vypočujte si pieseň Slunečnice od Aničky Slováčkovej a jej kapely:

Prekvapila ale úprimným priznaním, ktoré pohlavie by predsa len o trošku viac uvítala. "Keď nad tým premýšľam, tak mám viac skúseností s chlapčekmi ako dievčatkami, ale pre mňa by určite bolo na prvom mieste, aby dieťa bolo zdravé. Keby bolo na mne, tak by som bola rada za dievčatko aj chlapčeka, ale momentálne moje myšlienky smerujú aj k adopcii. Vlastne už nad tým dlhé roky premýšľam a mám pocit, že som pre to mať vlastné dieťa, ale pri ďalších by som sa prikláňala k adopcii, keď by som mohla dať nejakému dieťaťu šancu mať rodinu. Ale nie je to rozhodnutie len na mne, ale aj na mojom budúcom partnerovi," zverila sa Anička, ktorej rozhodne všetci želajú len to najlepšie, aj s ohľadom na jej rodičov. Tí jej veru za ostatnú dekádu veľa radosti nepriniesli, naopak. 

Anička si zatiaľ hýčka iba psíkov, časom by však prijala aj vlastné či adoptované "ľudské mláďa":

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie