Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nemal to vedieť nikto, no už to vedia všetci! Slávna speváčka sa zasnúbila
Zdielať na

Nemal to vedieť nikto, no už to vedia všetci! Slávna speváčka sa zasnúbila

Archívna reportáž

Po tom, čo slávna britská speváčka Taylor Sfwift (32) prežila zopár románikov, medzi inými s Tomom Hiddlestonom, Harrym Stylesom, Calvinom Harrisom, Jakeom Gyllenhaalom, Eddie Redmaynom či Zacom Effronom, zakotvila zrejme už natrvalo pri britskom hercovi Joeovi Alwynovi (31). Zásadnou je totiž správa zo zdroja z jej najbližších kruhov, že sa zaľúbenci dokonca už aj zasnúbili.

​Taylor a Joe tvoria skutočne pekný pár a šťastie v láske prelietavej speváčke všetci jej fanúšikovia doprajú. Zamilovaná dvojica ale údajne neplánuje oficiálne oznámiť oficiálne túto šťastnú novinu, so zásnubami sa zverili iba svojmu najbližšiemu okoliu, píše portál The Sun.

"Taylor a Joe sú neuveriteľne šťastní a veľmi, veľmi zamilovaní," prezradil zdroj zo strany Joea. "V skutočnosti sú zasnúbení už niekoľko mesiacov, ale povedali to len svojmu užšiemu kruhu - v podstate najbližšej rodine a dôveryhodným, veľmi starým priateľom. Všetci boli tiež zaviazaní mlčanlivosťou. Taylor má krásny prsteň, ale nosí ho, len keď je doma - teda za zatvorenými dverami," pridal ďalšie podrobnosti a ako z toho vyplýva, že ani na mlčanlivosť najbližších sa celkom spoľahnúť nedá.

Taylor patrí za oceánom k absolútne najväčším hviezdam:

​So zásnubami sa tento pekný pár ale nijako neponáhľal, prišli až päť rokov od začiatku ich randenia. Z toho sa dá ale jasne usudzovať, že sa obaja už veľmi dobre poznajú a vedia, do čoho idú. Na druhej strane bol už najvyšší čas, aby svoj vzťah posunuli ďalej, najmä ak si chcú založiť aj rodinu, vek na to už obaja majú. Taylor má však neblahé skúsenosti so zverejňovaním svojho súkromia, a tak nevedno, či bude zakrátko nasledovať aj svadba. Má aj starosti o svoju ťažko chorú mamu, ktorú často navštevuje v Nashville, aby sa o ňu postarala. Je pre ňu veľkou oporou.

Tento fešák sa zrejme stane manželom Taylor Swift:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Alwyn (@joe.alwyn)

"Chcú, aby ich láska zostala čo najďalej od kamier. Je to len pre nich. A ak si vymenia sľuby, určite tam nezavolajú žiadny bulvár. Bude to jednoduché a elegantné - ako oni," tvrdí zdroj, ktorý sa zrejme pasoval na akéhosi ich nevyžiadaného hovorcu. Posledných 18 mesiacov však speváčka otvorenejšie hovorí o svojom priateľovi. Potvrdila, že Joe je spoluautorom dvoch piesní na jej albume Folklore pod pseudonymom William Bowery a pomohol jej aj s tromi skladbami. Pár si prenajíma spoločný dom v severnom Londýne a jazdí inkognito po meste na aute strednej triedy. Videli ich spolu aj v puboch v hlavnom meste, ale aj na výletoch na pláži.  Obaja sa už zoznámili aj s ich najbližšou rodinou a boli tam vraj obojstranne skvelo prijatí.

Súvisiace články

Najčítanejšie