Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krátko po zásnubách hereckého páru je jasné, že za rozhodnutím je TEHOTENSTVO!
Zdielať na

Krátko po zásnubách hereckého páru je jasné, že za rozhodnutím je TEHOTENSTVO!

Zdroj: youtube/screenshot

Iba nedávno potvrdil hviezdny herec Tom Hiddleston (41), že sa v marci zasnúbil s herečkou Zawe Ashton (37) a už prišlo ďalšie milé prekvapenie. Čoskoro ho čaká nová životná úloha - stane sa po prvýkrát otcom. Na newyorskej premiére filmu Zoznam pána Malcoma, debutovala Zawe v splývavých krémových šatách posiatych flitrami s jasne sa črtajúcim zaobleným bruškom. Vo filme si zahrala jednu z hlavných úloh, ale teraz sa pripravuje na tú pre seba najhlavnejšiu - byť matkou. Aj pre ňu to bude premiéra.

​Ešte krátko pred premiérou stihla herečka potvrdiť správu o očakávaní dieťata aj v rozhovore pre časopis Vogue. Iste ako ona, tak aj jej slávny snúbenec sú šťastní, ale o svojom súkromí neradi veľa prezrádzajú. Hiddleston s tým mal nedobré skúsenosti v čase, keď chodil s Taylor Swift (32). Bolo to v roku 2016, ale napriek tomu, že vraj chcel mať so speváčkou "regulérny" vzťah, nevyšlo im to. "Vzťah si vždy vyžaduje prácu. Vzťah v žiari reflektorov si vyžaduje veľa práce," prízvukoval. Až vyše dva roky po ich rozchode sa dal herec dokopy s jeho teraz už snúbenicou Ashton počas spoločného účinkovania na Broadway v divadelnej hre Zrada. Ich vzťah však držali dlho pod pokrievkou.

Až v septembri roku 2021 sa Tom so Zawe prvýkrát objavili oficiálne spolu na verejnosti, keď sa ruka v ruke prešli po červenom koberci počas udeľovania cien Tony. Všetkých tým, ako im to spolu pasovalo, ohromili. Pár pôsobil zamilovane, keď sa počas pózovania pre fotografov na podujatí objímali okolo ramien.

Pozrite si ukážku filmu, na ktorého premiére ukázali snúbenci, že budú rodičmi:

V marci tohto roku sa spolu ukázali na udeľovaní cien BAFTA 2022, kde bolo vidieť, že sa herečke na prste trblietal snubný prsteň. Ale až v júni zásnuby oficiálne potvrdil aj sám Hiddleston v rozhovore pre Los Angeles Times. "Som veľmi šťastný," vyznal sa sympatický herec, ktorý zažiaril najmä v úlohe zradného boha Lokiho v Marvelovkách.

Nastávajúca mamička aj nevesta práve odpremiérovala svoj nový film:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zawe Ashton (@zawe)

Zawe Ashton sa rovnako ako Hiddleston narodila vo Veľkej Británii, no jej mama pochádza z Ugandy. Zaujímavosoťu je, že jej starý otec bol svoho času prezidentom aj predsedom vlády v Ugande. Už od detstva inklinovala k divadlu a navštevovala divadelné školy. Bola členkou národného divadla mladých. Herectvo vyštudovala na divadelnej škole v Manchestri. Ako herečka získala niekoľko ocennení za jej výkon. Okrem herectva sa venuje aj písaniu. V roku 2021 ju zvolili za členku Kráľovskej literárnej spoločnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie