Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krásna moderátorka spravodajstva to už nemohla tajiť! V plavkách už bruško skutočne neskryla!
Zdielať na

Krásna moderátorka spravodajstva to už nemohla tajiť! V plavkách už bruško skutočne neskryla!

Zdroj: instagram/EP

Aj keď je Eva Perkausová (28), moderátorka hlavných správ jednej českej súkromnej televízie, verejne známa osoba, podarilo sa jej utajiť sobáš začiatkom tohto roku na Mauríciu a ako sa teraz ukázalo, aj jej tehotenstvo. Pochválila sa s tým až teraz, keď na Instagrame zdieľala fotografie z inej exotickej destinácie. Luxusné destinácie má zjavne Eva v obľube a môže si to aj dovoliť. Aj zásnuby obsolvovala pre zmenu vlani na Maldivách.

​Na Instagrame sa vyníma Evin nový príspevok so zaobleným bruškom, cez hashtag priznala, že je už za polovicou. "Teraz začínam piaty mesiac, takže som rada, že sa nám to podarilo na chvíľu udržať v tajnosti. A som šťastná, že som to zatiaľ mohla držať pod pokrievkou a užívať si to s partnerom vo dvojici," zverila sa v relácii Showtime atraktívna moderátorka. "Bruško trochu mám. Dopnúť šaty mi už ale robilo občas problém. A to nielen cez hrudník, ale aj cez brucho. Musela som to preto oznámiť, pretože to už nešlo ďalej tajiť," prezradila. Donedávna zverejňovala na svojom Instagrame fotografie v plavkách a nikto to vraj nepostrehol. 

Navyše sa môže Eva tešiť z toho, že nemala žiadne nepríjemné stavy, veľmi často spojené s tehotenstvom, a preto si ho naplno užíva. "Zatiaľ nemám žiadne zlé stavy, iné chute alebo nálady a nevoľnosti. Absolutne nič. Zatiaľ mám všetko spojené s príjemnými pocitmi a užívám si to. Nemám aktuálne nič, čo by som mohla vytknúť. A keď se posunieme do dalšieho štádia a budeme vedieť pohlavie, tak začneme riešiť aj to, čo bude. Povinnú výbavičku a tak ďalej,“ teší sa budúca mamička. "Je to ďalší veľký pokrok vo vzťahu. Rozhodne si trúfam povedať, že to je intenzívnejšie. Uvidíme, aké to bude potom, keď budeme naozaj traja a bude to čím ďalej tým krajšie," povedala o vzťahu s nastávajúcim oteckom. So snúbencom sú spolu už cez päť rokov a tešia sa, že čoskoro budú aj rodina.

Eva sa okrem moderovania venovala v minulosti aj modelingu: 

O krásnej blondínke je známe, že už od svojich pätnástich rokov uprednostňovala vzťahy s o dosť staršími, bohatými mužmi. Pred manželom Ivanom Heckom (39), ktorý je od nej starší "iba" o jedenásť rokov, mala vážnejšie vzťahy tri, ale tam bol vekový rozdiel značne väčší. Možno jej nahrádzali otca, s ktorým sa jej mama rozviedla, keď mala iba tri roky, ale zlé jazyky hovorili, že ju k tomu viedla práve jej ambiciózna mama, aby sa finančne zabezpečila. Všetci boli totiž výrazne bohatí. Eva nepopiera, že na spríjemnenie vzťahu sú peniaze fajn, ale ona potrebuje najmä psychickú oporu od muža. "A nemusí byť ani krásavec. Naopak, pripadá mi, že prvoplánovo krásni chlapi sa okukajú," tvrdí s tým, že jej sa páči proces hľadania niečoho, čím sú obdarení muži s vnútornou charizmou, akých uprednostňuje ona. A to jej manžel zrejme v jej očiach spĺňa.    

Eva si pokoročilé tehotenstvo užíva na exotických Seychelských ostrovoch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie