Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pohlavie a meno Plačkovej bábätka nebolo jediným prekvapením! S TÝMTO prišiel jej manžel!
Zdielať na

Pohlavie a meno Plačkovej bábätka nebolo jediným prekvapením! S TÝMTO prišiel jej manžel!

Archívna reportáž

V piatok oslávila influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková svoje 31. narodeniny. No to ani zďaleka nebola hlavná udalosť dňa. Na veľkolepej garden párty sa totiž všetci, vrátane samotných nastávajúcich rodičov dozvedeli, akého pohlavia je dieťatko, ktoré Zuzana ešte pár týždňov bude nosiť pod srdcom.

​Hoci sa celá párty niesla v ružových tónoch, a aj Zuzana a jej manžel René sa obliekli do ružového, napokon bola najpodstatnejšou farbou dňa modrá. Práve tá totiž zvestovala, že influencerka sa stane mamou chlapčeka. Hoci si možno sama o máličko viac priala dcérku, aby ju mohla parádiť, René bol evidentne absolútne šťastný, že jeho prvorodený bude chlapec.

Aby toho nebolo málo, šťastní budúci rodičia rovno prezradili aj to, ako sa bude synček volať. Pochopiteľne, asi nikto nečakal Janka ani Paľka, no menom DION, obľúbenom údajne najmä v Albánsku, skutočne prekvapili. Zuzana pridala aj zdôvodnenie, prečo práve toto meno a aký je jeho význam.

Instagram/QP

​No ani to ešte nebolo posledné prekvapenie. Na žúre, kde nechýbali mnohé známe tváre šoubiznisu, najmä z radov influencerov, ale ani speváčka Dominika Mirgová, či rodinka Vrbovských, sa predviedol aj nastávajúci otecko. Možno práve Rytmus a jeho pieseň venovaná synovi nesúca jeho meno, Sanel, inšpirovala aj Reného k podobnému počinu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Už nejaký piatok sa venuje hudbe a čo-to si už odrepoval, a tak si nenechal ujsť príležitosť a prišiel s dojákom pre svoju manželku a bábo. "Už sa tešíme, keď budeš s nami, hovoriť budeš každý deň ocinko a mami. Hneď ako vyjdeš, chytím ťa do dlaní, je mi jedno či prídeš v ružových alebo modrých saní," repuje miestami zvláštne rýmy René v piesni s názvom Si môj anjel. Nie je len vyznaním dieťatku, ale aj Zuzane. "Si môj anjel, si moje alebo, Boh mi dal teba, si moje všetko," opakuje sa v refréne a tieto slová zrejme patria práve nastávajúceje mamičke. Rádiový trhák z piesne zrejme nebude, no ako dojímavá spomienka má minimálne pre manželov Strauszovcov iste veľkú cenu. 

Vypočujte si, čím prekvapil hostí na párty René:

Súvisiace články

Najčítanejšie