Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš a jeho Lucinka (19) šokujú! Vybrali sa na skrášľujúcu kliniku na TRI zákroky!
Zdielať na

Bohuš Matuš a jeho Lucinka (19) šokujú! Vybrali sa na skrášľujúcu kliniku na TRI zákroky!

Zdroj: Instagram/BM

Už dlhšiu dobu nedal o sebe vedieť manželský pár Bohuš Matuš (48) s Luciou (19), ktorí pred mesiacom oslávili rok od vstupu do manželského zväzku. Ešte pol roka predtým sa im narodila dcérka Natálka, ktorá im dáva iste dosť zabrať, najmä Lucke. Bohuš má veľa povinností v obľúbených muzikáloch, ako aj na koncertoch. Samozrejme, chce preto vyzerať čo najlepšie. Ale ani jeho mladučká partnerka nechce v starostlivosti o svoj vzhľad zaostávať. Tiež už prejavila umelecké ambície, keď šla na konkurz do nového muzikálu, kde ju však nevybrali. Nestihla sa vraj dostatočne pripraviť, lebo musela predtým absolvovať lekársku prehliadku kvôli jej problémom s pruhom po pôrode.

​Obaja manželia sa teraz spolu objavili na klinike estetickej medicíny a plastickej chirurgie. Prišli sa dohodnúť ohľadom celkovo až troch operácií, píše portál Expres.cz. Bohuš plánuje operáciu vačkov pod očami, Lucia by si chcela dať upraviť nos a brucho. "Čaká ma operácia pruhu a tiež plastika nosa, pretože som mala v škole úraz. Nalomila som si nos a trochu ma to znervóznilo, pretože nevyzerá ako predtým," vysvetlila dôvod chirurgických úprav, pričom chybu na nose by si ale zrejme nikto nevšimol. Tieto dve operácie by chcela odvážne podstúpiť počas jednej narkózy. "Keď som zvládla pôrod, zvládnem všetko," myslí si Lucka, ktorej pôrod síce bol pomerne hladký, no následky sa dodatočne prejavili. Problémy potom konzultovala s lekármi, ktorí sa rozhodli pre operáciu vlani v júni. Všetko prebehlo dobre, ale na bruchu jej zostala nepekná jazva.

Mladučká Lucka by chcela nosiť dvojdielne plavky, ale za bruško sa hanbí. Tomu by mala pomôcť ďalšia operácia na tejto klinike. Jej manžel vidí svoje problémy tiež v rovnakej partii tela. "Bojujem s bruchom, som celkovo štíhly, ale rastie mi brucho," vysvetľuje Bohuš Matuš, ktorý by z nejakých dôvodov ale nechcel podstúpiť liposukciu, ako je to zvyčajné medzi hercami a spevákmi. Radšej začne cvičiť. Má problém aj s nedostatkom vlasov, preto sa strihá dohola. K svojmu sobášu si dal ale hlavu potetovať drobnými čiaročkami pomocou mikroihly, čo má vyvolať dojem vlasov. Táto metóda sa nazýva mikropigmentácia. Spevák o sebe tvrdí, že necíti bolesť, takže by mu vraj mohli na klinike pokojne rezať vačky pod očami aj bez anestézie. To by ale zrejme bola skúsenosť, ktorú by si nechcel overiť na vlastnej koži a žiadny lekár by to asi nepovolil.

Lucie by rada vplávala do vôd šoubiznisu, skúsila to s piesňou s názvom Modlitba:

Operáciu by spolu so zahojením rán mal ale stihnúť do jeho vystúpenia v programe Pocta Karlu Gottovi už 19. a 20. júna. Lucie ale bude musieť po operáciách odpočívať najmenej šesť týždňov. So starostlivosťou o dcéru jej budú musieť, ako vždy, pomôcť aj jej rodičia - ako to bolo aj minulý rok po prvej operácii. Bohuš ale nemá pre vtedajšiu prácu lekárov dobré slovo. "Lucka musí ísť na druhú operáciu rovnakého problému. Má s tým veľké problémy. Po prvýkrát na tom bola v štátnej nemocnici, kde to ale neurobili dobre, a tak jej pruh znovu vyliezol. Už máme strach, a tak tentokrát ideme radšej na súkromnú kliniku, kde to konečne spravia poriadne," povedal spevák pre ŽivotVČesku. Niet pochýb, že pri troch zákrokoch naraz aj propagácii kliniky dostanú iste lepšiu cenu, čo má šetrný Bohuš veľmi rád.

Napriek mladému veku sa Lucka rozhodla podstúpiť skrášľovacie proceúry, Bohuš s ňou drží krok a tak sa rozhodol pre korekciu viečok: 

Súvisiace články

Najčítanejšie