Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tak TOTO už od Dary nikto nečakal! Prezradila, na čo sa tesne pred päťdesiatkou odhodlala!
Zdielať na

Tak TOTO už od Dary nikto nečakal! Prezradila, na čo sa tesne pred päťdesiatkou odhodlala!

Archívna reportáž

V túžbe po čo najväčšej dokonalosti je schopná speváčka Dara Rolins (49) urobiť všeličo. Jednu vec však nechávala až doteraz trochu bokom, aj keď vzhľadom na jej povolanie je vidieť jej prípadné chybičky krásy dosť výrazne. Sú to zuby. Niežeby ich mala nepekné, ale vraj sú trochu krivé a mala by s tým niečo robiť. Je vec názoru, či je naozaj nutné kvôli malému nedostatku v jej veku postupovať diskomfort, ale Dara do toho šla. Reč je o nosení strojčeku na zuby. Rozhodla sa pre podstúpenie zhruba ročnej trortúry aj kvôli solidarite s dcérou. Tá má štrnásť rokov a v jej veku také niečo podstupuje mnoho detí.


​Pre speváčku je to však predsa len ešte stále tak trochu zvláštna záležitosť. "Úprimne? Priznávam, nejde o nijako príjemnú záležitosť a predstava, že ma čaká celý rok s touto nádherou v ústach, ma ešte stále znepokojuje. Keď už som sa aj zo solidarity k Lole odhodlala, vydržím," zdieľala na Instagrame svoje pocity. Priehľadný vyrovnávač je podľa propagačných ponúk estetické riešenie, ktoré človeku umožní získať vyrovnané zuby v pomerne krátkej dobe. Má to byť diskrétna alternatíva k fixným strojčekom. Táto metóda umožňuje pohodlnejšiu liečbu, taktiež nie sú nutné časté návštevy špecialistu. Vraj si to bežne nikto ani nevšimne.

"Okrem toho, že som sa s tým ešte stále nenaučila poriadne rozprávať, ide aj o dosť slušnú diétu, koho by stále bavilo si vyrovnátko stále nasadzovať a skladať," upozornila speváčka na výhody aj nevýhody tejto nadbytočnej veci v ústach. Počas jedenia by sa totiž mal strojček z úst vyberať. Odporúča sa ho však mať nasadený 22 hodín denne. Iste ho nebude Rolins nosiť ani počas svojich vystúpení či fotenia, predsa len sa viac leskne ako prirodzené zuby, aj keď je to inak ich presný odtlačok. K neviditeľnému strojčeku si možno dokúpiť aj rôzne vychytávky na urýchlenie nápravy zubov ako sú špeciálne gumičky, malý vibračný prístroj či tyčinky na žuvanie.

Dara sa o svoje telo svedomito stará, v rozhovore prezradila, prečo je pre ňu vzhľad taký dôležitý a tiež vzťah k estetickým zákrokom:

​Ktovie, čo na to hovorí Darin priateľ, futbalista Pavel Nedvěd (49), ale ako sa zdá, Daru nič neodradilo. Pre krásu je schopná vytrpieť všeličo. Iste je v tomto smere dobrým príkladom pre dcéru. Tej chce ako správna mama poskytnúť len všetko najlepšie k životu. Lola je podľa jej slov jej najväčšou životnou láskou. "Život po jej boku je to najlepšie, čo ma mohlo stretnúť. Len vďaka nej mám za každých okolností dôvod byť šťastná. Som vedľa nej silnejšia, múdrejšia, lepšia! Je to môj vesmír a presne tak nekonečne ju aj milujem," silnými slovami vyjadrila už dávnejšie svoju lásku k jedinej dcére speváčka na sociálnej sieti. Našťastie, Lola má rada aj nového priateľa jej mamy a ten si už zvykol, že Daru dcéra takmer vždy sprevádza a vraj si spolu dobre rozumejú.

Dara sa rozhodla upraviť svoj chrup do dokonalosti pomocou strojčeka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie