Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ochrankárovi preplo?! Na koncerte bezdôvodne dobil hudobníka, partnera známej speváčky!
Zdielať na

Ochrankárovi preplo?! Na koncerte bezdôvodne dobil hudobníka, partnera známej speváčky!

Zdroj: Instagram/JH

Známy pár, ktorý tvorí moderátorka a speváčka Emma Smetana (34) a hudobník Jordan Haj (34), nedávno prežil šokujúcu udalosť. Na koncerte, kde vystupovali, prišlo cez víkend k incidentu s ochrankárom, ktorého obeťou sa stal Haj. Jeho partnerka bola z toho zhrozená a rozhodla sa podeliť s tým, čo zažila so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti.

"Rozmýšľali sme, či to sem dať, a rozhodli sme sa, že áno, pretože aj toto je život. Jordyho v sobotu na koncerte v Žlutých lázních napadol sekuriťák. Odmietol pustiť redaktora Aktuálně.cz, ktorý za nami prišiel urobiť rozhovor," napísala Emma na úvod.​ Očakávali príchod ohláseného redaktora, ale pol hodiny sa márne snažili skontaktovať s produkciu festivalu vysielačkami, aby vyriešila jeho vstup. Zadržiaval ho ochrankár, ktorý ho bez potvrdenia nechcel vpustiť do areálu, a tak sa ho rozhodli vyzdvihnúť ho osobne. Keby vedeli, čo ich očakáva, iste by tak nepostupovali. "Sekuriťák mi vytrhával z ruky pásku, ktorú som pre novinára doniesla, a bol vulgárny. Jordy ho dosť dôrazne poprosil, aby se správal slušne a rovno dostal prvú ranu. Potom ďalšie dve na zemi,"  popísala nepríjemnú situáciu Emma. "Keby to bolo o centimeter vedľa, mohli mať dievčatá poloslepého otecka," pridala slová plné emócií s pripomienkou rodiny.

Vypočujte si najnovšiu pesničku páru:

"Ďakujem plastike na pražských Vinohradoch za tie tri stehy, asi to bude za pár dní OK. Napadnutie vyšetruje polícia. Jordy sa v rámci možností drží absolútne obdivuhodne. Ihneď po zákroku odišiel s Kapitánom Demom na koncert do Trutnova. Sme však uprostred turné, nie je možné si niekam zaliezť a vyjsť von dajme tomu za dva týždne," nezabudla Smetana vyzdvihnúť statočnosť svojho partnera. Ešte dodala aj pozitívnu informáciu, že rozhovor nakoniec stihli urobiť práve cestou do nemocnice a v čakárni. "Teraz, keď to viete, sľúbte nám, že sa po koncertoch budeme rozprávať o niečom inom. Veľmi sa na vás tešíme," upozornila celkom na záver svojho príspevku.

Jordan sa s následkymi zranenia po útoku ochrankára "pochválil" v príbehu na Instagrame:

Instagram/JH

​Z redakcie ŽivotvČesku.cz sa obrátili na hovorcu pražskej polície Richarda Hrdinu s otázkou ohľadom incidentu."Môžem potvrdiť, že v sobotu popoludní došlo v Žltých kúpeľoch k napadnutiu medzi dvoma mužmi a celý incident v súčasnosti vyšetruje polícia ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," odpovedal bez udania totožnosti mužov. "Je to tak, všetko, čo Emma uviedla, sa stalo. Bol som v nemocnici, mám tri stehy. Viac sa k tomu nebudem vyjadrovať," okomentoval hudobník izraelského pôvodu slová svojej partnerky. Zrejme to ale napokon také vážne nebude, keď je odhodlaný ďalej koncertovať, Emma zo žartu dodala, že fanúšikovia budú môcť vidieť meniace sa farby na jeho tvári. Snáď už nič podobné nikdy nezažijú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Smetana (@emmasmetana_music)

Súvisiace články

Najčítanejšie