Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nie je na vzťahy? Ben Cristovao hlási rozchod, expriateľka mu ale dala skutočne veľa!
Zdielať na

Nie je na vzťahy? Ben Cristovao hlási rozchod, expriateľka mu ale dala skutočne veľa!

Archívna reportáž

O súkromí speváka Bena Cristovaa (36), ktorý si kedysi získal srdcia divákov v speváckej súťaži, sa veľa nevie. Má svoj osobitý štýl, ktorý je mnohým sympatický. Po dávnom rozchode s Monikou Bagárovou (27) sa na verejnosti so svojimi priateľkami veľmi neukazuje a preto sa ani nevie, či nejaké vôbec má. Ako ale prezradil, je práve v porozchodovom období. Na trápenie z ukončenia vzťahu však veľa času nemá. Okrem náročnej prípravy na plánovaný koncert a pri svojich športových aktivitách sa snaží o svoj celkový rozvoj v rámci sebapoznania. K tomu ho mala priviesť práve jeho expriateľka.

"Pred časom som bol s úžasnou slečnou, ktorá mi ukázala tú cestu v mnohých smeroch, pokiaľ ide o jogu, meditáciu, dýchanie, a naviedla ma v rámci toho. Pomohla mi s egom, s vycentrovaním sa a tiež s vykryštalizovaním ľudí okolo seba. Takže podľa jej vzoru a vďaka nej som teraz v tomto smere, ale už sám," zveril sa Ben s jeho osobnou skúsenosťou a cestou portálu Super.cz"Je potrebné nájsť si okolo seba fajn ľudí, ktorí už z princípu idú správnym smerom. Častokrát je to o tom, že okolo seba jednoducho nemáme dobré prostredie, aby sme mohli rásť. Takže je to o tom nájsť si nových ľudí. Bolí to, keď to človek takto povie, ale nie všetci ľudia sú pre nás tí správni," vysvetľuje Cristovao. 

Prácu na sebe berie talentovaný spevák vážne."Momentálne sa najviac sústredím na to, aby som sa vycentroval. Ešte viac sa dostal do toho, kým môžem byť, a pracoval na sebe po všetkých stránkach," zveril sa, čo je aktuálne jeho cieľom. Rád by poradil tým, ktorí by sa chceli vydať podobným smerom, ako začať. "Ego je určite jedna z krásnych vecí, na ktorých treba začať pracovať. Uvedomiť si to svoje ego, vedieť, že to nie je nič zlé, ale zdokonaliť ho do niečoho, čo neubližuje okoliu, ani nám samým," pridáva pekný príklad na začiatok dlhej cesty sebapoznávania a zdokonaľovania. 

Ben kedysi tvoril pár aj s Monikou Bagárovou, vypočujte si ich spoločnú pieseň s názvom Chci: 

Práve v týchto dňoch Ben oslávil narodeniny. Hoci sa narodil v Plzni, po otcovi má africké korene. Ten pochádza z Angoly, ale veľa si ho ako otca spolu so sestrou neužil, keďže ich dávno opustil. Temperament a, samozrejme, aj vzhľad po otcovi však zaprieť nemôže. Za svojich 35 rokov zažil kvôli tomu aj nepríjemné chvíle, ale nikdy si nesťažoval. Svoje postavenie a rešpekt si vybudoval cieľavedomosťou a húževnatosťou. Pomohol mu v tom aj šport. Ako tínedžer sa zameral na snowboarding, v ktorom aj súťažil. Tvrdo pracoval aj na fyzickej kondícii, k čomu si vybral bojové umenie ázijského typu. A ako teraz priznal, na ďalšie zdokonaľovanie a zosúladenie všetkého sa dal na duchovnú cestu sebapoznania.       

Ben sa venuje rôznym druhom športu, ale nezabúda aj na duchovnú rovnováhu, ktorú nachádza pomocou jogy a afirmácií:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Súvisiace články

Najčítanejšie